X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Thermomix czy warto kupić
Odpowiedz

Thermomix czy warto kupić

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anetpis Koleżanka

Wysłany: 30 września 2024, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie, czy któraś z Was użytkuje? Czy warto jest zakupic? Nie ukrywam,z e chciałabym sobie ułatwić prace domowe przy 2 małych dzieci

• dkdk Koleżanka

Wysłany: 30 września 2024, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto! Ja mam na stanie roczniaka i 6 latka i gotuję non stop w TM.
    Zupy, pieczywo, ciasta, placki, naleśniki, gulasze mięsne i warzywne, surówki w kilka sekund, smoothie, mięsko i warzywa na obiad na parze, rybę, sosy do makaronu, lody, dżemy... No bardzo dużo tego

Jeśli chciałabyś sobie więcej poczytać o urządzeniu, poelcam zajrzeć sobie na stronę:
    https://rodzinagotuje.pl/
    Jest tutaj opis funkcji i zalety oraz wady.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2024, 10:33

• Atika Autorytet

Wysłany: 14 października 2024, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam, ale używam sporadycznie. Jestem zbyt leniwa. 🤣
    Wolę mięso na patelnie, raz dwa ziemniaki do garnka.
    TM używam do ciast, ale jak przyjdzie gotować dla dziecka zupki to może przeproszę się z nim i będę częściej używać.

Martynka.98 lubi tę wiadomość

Ona: AMH 0,13 po suplementacji i HW 0,36 IO
    stan przedcukrzycowy
    On: Problem męski - słaba morfologia
    I klasa 2022r. 1% (wcześniej 0%) 2023r. 0%
    II klasa 2022r. 5% 2023r. 15%
    Koncentracja plemników 42,6 mln/ml
    Ruch postępowy 2022r. 55% 2023 66%
    Ruch całkowity 2022r. 60% 2023 70%
    Brak ruchu 2022r. 40% 2023r. 30%
    DFI: 2021r. 41% 2022r. 26% 2023r. 30%
    Stymulacja XI.22 - 4 komórki - 3 dojrzałe
    1 zapłodniona zatrzymana w 4 dobie.
    Stymulacja III 23 - 1 ładna komórka , niestety za szybki przyrost i pękła :-(
    Suplementacja: q10, DHEA, Miovelia Pro, Miovelia NAC, L-carnityna
    leki Glucophage 3x500
    XII starania naturalne
    X 23 histeroskopia - antybiotykoterapia
    Bakterie w nasieniu - antybiotykoterapia.
    Przerwa, w międzyczasie starania bez nadziei.
    Naturals :-)
    28 XI 2024 narodziny synka
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ