Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Thermomix czy warto kupić
Odpowiedz

Thermomix czy warto kupić

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anetpis Koleżanka

Wysłany: 30 września 2024, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie, czy któraś z Was użytkuje? Czy warto jest zakupic? Nie ukrywam,z e chciałabym sobie ułatwić prace domowe przy 2 małych dzieci

• dkdk Koleżanka

Wysłany: 30 września 2024, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto! Ja mam na stanie roczniaka i 6 latka i gotuję non stop w TM.
    Zupy, pieczywo, ciasta, placki, naleśniki, gulasze mięsne i warzywne, surówki w kilka sekund, smoothie, mięsko i warzywa na obiad na parze, rybę, sosy do makaronu, lody, dżemy... No bardzo dużo tego

Jeśli chciałabyś sobie więcej poczytać o urządzeniu, poelcam zajrzeć sobie na stronę:
    https://rodzinagotuje.pl/
    Jest tutaj opis funkcji i zalety oraz wady.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2024, 10:33

• Atika Autorytet

Wysłany: 14 października 2024, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam, ale używam sporadycznie. Jestem zbyt leniwa. 🤣
    Wolę mięso na patelnie, raz dwa ziemniaki do garnka.
    TM używam do ciast, ale jak przyjdzie gotować dla dziecka zupki to może przeproszę się z nim i będę częściej używać.

Martynka.98 lubi tę wiadomość

Ona: AMH 0,13 po suplementacji i HW 0,36 IO
    stan przedcukrzycowy
    On: Problem męski - słaba morfologia
    I klasa 2022r. 1% (wcześniej 0%) 2023r. 0%
    II klasa 2022r. 5% 2023r. 15%
    Koncentracja plemników 42,6 mln/ml
    Ruch postępowy 2022r. 55% 2023 66%
    Ruch całkowity 2022r. 60% 2023 70%
    Brak ruchu 2022r. 40% 2023r. 30%
    DFI: 2021r. 41% 2022r. 26% 2023r. 30%
    Stymulacja XI.22 - 4 komórki - 3 dojrzałe
    1 zapłodniona zatrzymana w 4 dobie.
    Stymulacja III 23 - 1 ładna komórka , niestety za szybki przyrost i pękła :-(
    Suplementacja: q10, DHEA, Miovelia Pro, Miovelia NAC, L-carnityna
    leki Glucophage 3x500
    XII starania naturalne
    X 23 histeroskopia - antybiotykoterapia
    Bakterie w nasieniu - antybiotykoterapia.
    Przerwa, w międzyczasie starania bez nadziei.
    Naturals :-)
    28 XI 2024 narodziny synka
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ