X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr towarzyszę przy porodzie:)
Odpowiedz

towarzyszę przy porodzie:)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justi2 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Z wykształcenia jestem położną ale nie pracuję w zawodzie
    Mam dwoje dzieci i staram się o trzecie:)
    Pracuję z dziećmi w wieku 2-3 lat a poza tym towarzyszę przy porodach dziewczynom , które zgłoszą się do mnie i oczekują wsparcia i towarzystwa w tak ważnym momencie kiedy np partner nie czuje się na siłach
    Spotykamy się także w okresie dużo poprzedzającym termin porodu a także po narodzinach maluszka jeżeli macie taką potrzebę
    pozdrawiam i zapraszam:) Poznań

Justi2
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, że Poznań, chętnie bym skorzystała z takiej pomocy :)

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Justi2 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana takiego wsparcia udzielają też tzw.doule czyli kobiety które co prawda zazwyczaj nie maja położniczego wykształcenia ale kończą specjalne szkolenia poszukaj w internecie może jest jakas w twoim miejscu zamieszkania:) pozdrawiam i przykro mi bardzo że nie mogę pomóc

Justi2
  • Justi2 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeżeli macie ochotę dowiedzieć się więcej na temat tego typu pomocy to piszcie mam wrażenie że przestraszyłam wszystkie moim wpisem ale korespondencja ze mna nie oznacza żadnej deklaracji z waszej strony:) zabrzmiało to co prawda jak ogłoszenie ale głównie chciałam uswiadomic wam że taka forma pomocy tez istnieje i bardzo chętnie porozmawiam z wami na ten temat:)

Justi2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ