SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Walka z trądzikiem przy pcos
Odpowiedz

Walka z trądzikiem przy pcos

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2022, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy komuś udało się wygrać z trądzikiem przy pcos?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca 2022, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się udało! Ale muszę bardzo dbać każdego dnia. Byłam u dermatologa i oglądała moja skórę pod dermatoskopem i okazało się, że u mnie na brodzie gruczoły są tak głęboko jak i mężczyzn, postanowiłam więc trochę przebudować skórę. Kupiłam zestaw sesdermy serum ferulac i lekki krem z kwasem azelinowym.one nie powodują łuszczenia skóry i udało się. Dodatkowo trzeba mieć dobry tonik, ale absolutnie nie wysuszający tylko nawilżający, ja mam z thalgo akurat, ale chodzi tu głównie o wyrównanie pH. Początkowo stosowałam rano i wieczorem teraz już tylko wieczorem. Odstawiłam makijaż, chociaż na początku miałam opory w głowie. Duże znaczenie ma równeiż picie odpowiednich ziółek https://loremvit.pl/ziola-na-cere/
    Skórę mam promienna i zero zaskórników.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2022, 11:04

• sawak Koleżanka

Wysłany: 9 sierpnia 2023, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    =Polecam zastanowić się nad karnozyną:
    https://karnozyna.com/

Karnozyna działa jako przeciwutleniacz, pomagając w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym, które może przyczyniać się do procesów starzenia się oraz powstawania różnych chorób.

Szczególnie, ze z wiekiem jej zawartość w organizmie spada.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2023, 08:05

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ