Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wizyta
Odpowiedz

Wizyta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam wczoraj w szpitalu na badaniu... Zrobili mi ktg: niby wyszło ok ale mały miał podwyższone tętno, lekarz powiedział że to od ruchów dziecka.... Później badanie ginekologiczne, lekarz stwierdził, że główka jest już bardzo nisko, ale szyjka jeszcze zamknięta chociaż poród może rozpocząć się w każdej chwili, także czekam na rozwój akcji... Bóle nad spojeniem łonowym są coraz mocniejsze, aż się zwijam z bólu, jeszcze kilka godzin temu były łagodniejsze, teraz strasznie kłuje, mały ułożony główką, już przygotowany do porodu,osuwa się w dół stąd te bóle i skurcze, czuje jakby mi drętwiło całe podbrzusze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak było u Was przed porodem?

• felixina13 Nowa

Wysłany: 27 kwietnia 2025, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Želiš isprobati uzbudljive igre bez rizika? Posjeti i otkrij kako dobiti besplatne vrtnje pri registraciji !

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ