X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wizyta
Odpowiedz

Wizyta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam wczoraj w szpitalu na badaniu... Zrobili mi ktg: niby wyszło ok ale mały miał podwyższone tętno, lekarz powiedział że to od ruchów dziecka.... Później badanie ginekologiczne, lekarz stwierdził, że główka jest już bardzo nisko, ale szyjka jeszcze zamknięta chociaż poród może rozpocząć się w każdej chwili, także czekam na rozwój akcji... Bóle nad spojeniem łonowym są coraz mocniejsze, aż się zwijam z bólu, jeszcze kilka godzin temu były łagodniejsze, teraz strasznie kłuje, mały ułożony główką, już przygotowany do porodu,osuwa się w dół stąd te bóle i skurcze, czuje jakby mi drętwiło całe podbrzusze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak było u Was przed porodem?

• felixina13 Nowa

Wysłany: 27 kwietnia, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Želiš isprobati uzbudljive igre bez rizika? Posjeti i otkrij kako dobiti besplatne vrtnje pri registraciji !

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ