Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wizyta
Odpowiedz

Wizyta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam wczoraj w szpitalu na badaniu... Zrobili mi ktg: niby wyszło ok ale mały miał podwyższone tętno, lekarz powiedział że to od ruchów dziecka.... Później badanie ginekologiczne, lekarz stwierdził, że główka jest już bardzo nisko, ale szyjka jeszcze zamknięta chociaż poród może rozpocząć się w każdej chwili, także czekam na rozwój akcji... Bóle nad spojeniem łonowym są coraz mocniejsze, aż się zwijam z bólu, jeszcze kilka godzin temu były łagodniejsze, teraz strasznie kłuje, mały ułożony główką, już przygotowany do porodu,osuwa się w dół stąd te bóle i skurcze, czuje jakby mi drętwiło całe podbrzusze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak było u Was przed porodem?

• felixina13 Nowa

Wysłany: 27 kwietnia 2025, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Želiš isprobati uzbudljive igre bez rizika? Posjeti i otkrij kako dobiti besplatne vrtnje pri registraciji !

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ