wózek
-
WIADOMOŚĆ
-
Baby Merc ma koleżanka i dla niej jest spoko. Mi nie odpowiada,że dziecko tak nisko siedzi. Jestem dość wysoka i męką byłoby schylanie. No i ten materiał taki luźny.
Koniec końców mam wózek cross anex, bo sporta odstąpiłam kuzynce. Powiedziała, że i tak kupi identyczny! No i mam szafirowego crossa, wszystko super śmiga. Ogarnęłam nawet znoszenie go po 6 schodkach z klatki. Po prostu zdejmuję gondolę i znoszę osobno stelaż, osobno gondolkę. Takie akrobacje, bo jestem po cc i nie mogę podnosić niczego co jest cięższe niż dziecko.
-
Dziewczyny czy któraś z Was spotkała się z wózkiem tako junama duo dla bliźniaków?? bardzo potrzebne opinie jak już myslalam że zdecydowałam się na pojazd, ten mi namieszał (niestety nie wiem gdzie mogłabym go zobaczyć we Wrocławiu i przydałaby się Wasza pomoc;)
starania od 02.2015
2 IUI 10.2016 i 08.2017
20.10.2017 1ds do IVF
30.10.2017 pick up 04.11.2017 ET 2 blastki z nami
3dpt bHCg 1,9, 6dpt 42,7 10dpt 276,1
20dpt dwa pęcherzyki
27dpt dwa migające bombelki -
Z wlasnego doswiadczenia moge polecic RIKO Naturo. Model dosc nowy, ale jakosc pierwszorzedna przede wszystkim wozek ma super stabilnosc i amortyzacje, takze spacery sa naprawde przyjemne, wozek leciutko sie prowadzi, wrecz sunie po chodniku nic w nim nie stuka, nie klekocze, wszystko plynnie dziala- zero problemow ze skladaniem itd.olasicka
-
My mamy BABY DESIGN HUSKY 2w1 i powiem Wam, że rewelacja, normalnie nie mogę się go nachwalić. Jakiś czas temu przeszliśmy na spacerówkę i nie mogę się przestać zachwycać, jak świetnie jest przemyślany ten wózek. Nie wiem czy inne wózki tak mają - dajcie znać, ale spacerówka ma trzy pozycje ustawienia siedziska, łącznie z pozycją płaską do spania, budkę którą można naciągnąć na 3/4, a nie tylko 1/2, regulowany podnóżek, wbudowaną moskitierę, możliwość ustawienia siedziska przodem do siebie i tyłem do siebie, pełno dodatków jak "rękawica" na rączkę, do której można schować ręce w mróz, wielki śpiworek-ocieplacz na mrozy dla malucha, dodatkowe ocieplane pokrycie, żeby zakryć malucha, koc polarowy, wszystko idealnie spasowane, przypinane, łatwy montaż i demontaż, no szok. Nie wiem czy ja tak dobrze trafiłam, czy to standard i większość wózków tak ma?
-
Leira, pominelas fakt ze gondola wazy 13,5 kg a spacerowka 15 kg (!) :o Jak dla mnie to czołg.
Tak jak juz kiedys pisalysmy na innych watku o wozkach, te wszystkie dodatki do wozka sa ok, ale nie są najwazniejsze, wrecz bym powiedziala ze są zbędne. Bo je mozna zawsze dokupic (w roznych kolorach, wzorach itp). Najwazniejsze parametry to funkcje wozka.
Te funkcje, ktore wymienilas wydają mi sie standadem przy dobrych wozkach, czyli srednia i wyzsza polka.
Moj ma identyczne funkcje, a wazy zaledwie 8kg (spacerowka, bo z dopinana gondola byl lzejszy).Snow White, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
My mamy akurat Anex cross, jeździła córka, jeździł syn, najmniejszych zastrzeżeń nie miałam, aż szkoda było, jak zaczęli chodzić i wózek odszedł w odstawkę. Amortyzacja świetnie działa, wygląd bardzo elegancki, w gondoli dużo było miejsca, zawsze się mieściły dzieciaki razem ze śpiworkiem. Wózek czeka jeszcze na jednego posiadacza, mam nadzieję, że nam się przyda
-
marvelka wrote:My mamy akurat Anex cross, jeździła córka, jeździł syn, najmniejszych zastrzeżeń nie miałam, aż szkoda było, jak zaczęli chodzić i wózek odszedł w odstawkę. Amortyzacja świetnie działa, wygląd bardzo elegancki, w gondoli dużo było miejsca, zawsze się mieściły dzieciaki razem ze śpiworkiem. Wózek czeka jeszcze na jednego posiadacza, mam nadzieję, że nam się przyda
też mi się marzy trójeczka"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️ -