WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wygodne funkcjonalności w domu
Odpowiedz

Wygodne funkcjonalności w domu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mirelasiedla Koleżanka

Wysłany: 17 października 2022, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Jakie funkcjonalności w domu sprawdziły się Wam? A jakich nie polecacie?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 17 października 2022, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na plus: duuuuuza garderoba gdzie mam szafę na całą jedna ścianę, a na drugiej półki na buty. Trzymam tam też wszystkie nie wyprasowane ubrania i też tam prasuje. Żelazko parowe-mega wszytko prasuje na jednej stronie i bez wysiłku. Suszarka bębnowa- najlepsze co mogłam kupić, nie wyobrażam sobie bez niej życia. Pod prysznicem mały schodek z kafelek gdzie można usiąść podczas kąpieli. Rolety zewnętrzne. Dodatkowa lodówka w piwnicy, duża zamrażarka, taka wolnostojąca otwierana od góry, również w piwnicy. Spiżarnia. Polecam też zestawy natryskowe od Kuchinox - jestem bardzo zadowolona.
    Minusy: stare budownictwo, masakra, nowo wyremontowany dom a wychodzą grzyby, jakieś nie szczelności i błędy. Za mało szaf w przedpokoju. Ciemne panele w całym domu... Dramat. Mało szaf i miejsc do przechowywania. Mała kuchnia. Brak klimatyzacji. Ogólnie piwnicy nie polecam, wolałabym mieć dodatkowe pomieszczenie na parterze. No i wolałabym mieć parterowy dom a tak mam 3 poziomy. Za duży taras. Brak ogródka warzywnego w ogrodzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2022, 09:27

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ