X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wygodne funkcjonalności w domu
Odpowiedz

Wygodne funkcjonalności w domu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mirelasiedla Koleżanka

Wysłany: 17 października 2022, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Jakie funkcjonalności w domu sprawdziły się Wam? A jakich nie polecacie?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 17 października 2022, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na plus: duuuuuza garderoba gdzie mam szafę na całą jedna ścianę, a na drugiej półki na buty. Trzymam tam też wszystkie nie wyprasowane ubrania i też tam prasuje. Żelazko parowe-mega wszytko prasuje na jednej stronie i bez wysiłku. Suszarka bębnowa- najlepsze co mogłam kupić, nie wyobrażam sobie bez niej życia. Pod prysznicem mały schodek z kafelek gdzie można usiąść podczas kąpieli. Rolety zewnętrzne. Dodatkowa lodówka w piwnicy, duża zamrażarka, taka wolnostojąca otwierana od góry, również w piwnicy. Spiżarnia. Polecam też zestawy natryskowe od Kuchinox - jestem bardzo zadowolona.
    Minusy: stare budownictwo, masakra, nowo wyremontowany dom a wychodzą grzyby, jakieś nie szczelności i błędy. Za mało szaf w przedpokoju. Ciemne panele w całym domu... Dramat. Mało szaf i miejsc do przechowywania. Mała kuchnia. Brak klimatyzacji. Ogólnie piwnicy nie polecam, wolałabym mieć dodatkowe pomieszczenie na parterze. No i wolałabym mieć parterowy dom a tak mam 3 poziomy. Za duży taras. Brak ogródka warzywnego w ogrodzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2022, 09:27

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ