Wygodne funkcjonalności w domu
-
Na plus: duuuuuza garderoba gdzie mam szafę na całą jedna ścianę, a na drugiej półki na buty. Trzymam tam też wszystkie nie wyprasowane ubrania i też tam prasuje. Żelazko parowe-mega wszytko prasuje na jednej stronie i bez wysiłku. Suszarka bębnowa- najlepsze co mogłam kupić, nie wyobrażam sobie bez niej życia. Pod prysznicem mały schodek z kafelek gdzie można usiąść podczas kąpieli. Rolety zewnętrzne. Dodatkowa lodówka w piwnicy, duża zamrażarka, taka wolnostojąca otwierana od góry, również w piwnicy. Spiżarnia. Polecam też zestawy natryskowe od Kuchinox - jestem bardzo zadowolona.
Minusy: stare budownictwo, masakra, nowo wyremontowany dom a wychodzą grzyby, jakieś nie szczelności i błędy. Za mało szaf w przedpokoju. Ciemne panele w całym domu... Dramat. Mało szaf i miejsc do przechowywania. Mała kuchnia. Brak klimatyzacji. Ogólnie piwnicy nie polecam, wolałabym mieć dodatkowe pomieszczenie na parterze. No i wolałabym mieć parterowy dom a tak mam 3 poziomy. Za duży taras. Brak ogródka warzywnego w ogrodzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2022, 09:27
-