Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wygodne funkcjonalności w domu
Odpowiedz

Wygodne funkcjonalności w domu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mirelasiedla Koleżanka

Wysłany: 17 października 2022, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Jakie funkcjonalności w domu sprawdziły się Wam? A jakich nie polecacie?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 17 października 2022, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na plus: duuuuuza garderoba gdzie mam szafę na całą jedna ścianę, a na drugiej półki na buty. Trzymam tam też wszystkie nie wyprasowane ubrania i też tam prasuje. Żelazko parowe-mega wszytko prasuje na jednej stronie i bez wysiłku. Suszarka bębnowa- najlepsze co mogłam kupić, nie wyobrażam sobie bez niej życia. Pod prysznicem mały schodek z kafelek gdzie można usiąść podczas kąpieli. Rolety zewnętrzne. Dodatkowa lodówka w piwnicy, duża zamrażarka, taka wolnostojąca otwierana od góry, również w piwnicy. Spiżarnia. Polecam też zestawy natryskowe od Kuchinox - jestem bardzo zadowolona.
    Minusy: stare budownictwo, masakra, nowo wyremontowany dom a wychodzą grzyby, jakieś nie szczelności i błędy. Za mało szaf w przedpokoju. Ciemne panele w całym domu... Dramat. Mało szaf i miejsc do przechowywania. Mała kuchnia. Brak klimatyzacji. Ogólnie piwnicy nie polecam, wolałabym mieć dodatkowe pomieszczenie na parterze. No i wolałabym mieć parterowy dom a tak mam 3 poziomy. Za duży taras. Brak ogródka warzywnego w ogrodzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2022, 09:27

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ