Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr wyniki badania moczu
Odpowiedz

wyniki badania moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agneska84 Znajoma

Wysłany: 21 stycznia 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam pytanko, odebrałam dzisiaj wyniku badania moczu. Niby według norm w laboratorium wszystko Oki, ale zastanawia mnie jeden parametr. Oznaczyli mi krew w moczu i wynosi 0,03 mg/dL a norma mówi ze powinno być <0,015. Szukałam na ten temat coś, ale nic nie znalazłam. Wie, ktoś może czy to może normalny wynik w ciąży lub jaka jest jego przyczyna??

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agneska84 wrote:
    Witam, mam pytanko, odebrałam dzisiaj wyniku badania moczu. Niby według norm w laboratorium wszystko Oki, ale zastanawia mnie jeden parametr. Oznaczyli mi krew w moczu i wynosi 0,03 mg/dL a norma mówi ze powinno być <0,015. Szukałam na ten temat coś, ale nic nie znalazłam. Wie, ktoś może czy to może normalny wynik w ciąży lub jaka jest jego przyczyna??
    moze byc jakies pekniete naczynko, powtorz po kilku dniach.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ