X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Zabiegi na brzuch
Odpowiedz

Zabiegi na brzuch

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Britka Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2020, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Proszę o radę co sądzicie o zabiegach rollera na brzuch. Po ciążach mam wiotką skórę na brzuchu. W gabinecie zaproponowano mi zabiegi rollera na brzuch żeby ujędrnic skórę. Czy mogę się spodziewać efektów po serii takich zabiegów ( myślę o 4-6) ? Chodzi o taki roller z większymi iglami 3mm ? Będę wdzięczna za opinie.

• Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2020, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie lepsza jest mezoterapia igłowa, ale nie w każdym gabinecie ją zrobisz. Jeszcze niezłe efekty daja
    endermologia
    karboksyterapia
    fodoodmładzanie

Tak naprawdę wszystko zależy tutaj od tego jak wygląda skóra, w jakim jest stanie. Dobrze będzie na pewno wybrac się do gabinetu oraz skonsultować to z lekarzem medycyny estetycznej albo kosmetologiem. Powinni doradzić najlepsze rozwiązanie. https://www.derma-med.pl/medcyna-estetyczna/

W Krakowie polecam Darma med.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2020, 10:27

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ