zbliżając się do końca
-
Cześć . Ja właśnie dziś zaczęłam starać się o to aby przyspieszyć trochę akcje porodowa. . Cały dom a man naprawdę duży wysprzatalam . Jeszcze tylko całego odkurzyc i wymyc podłogi .. kurcze ale coś tak myślę że to i tak nic nie da ; (( . A bym już dziś chciała jechać na porodowke ; D . U mnie żadnych objawów . Żadnych skurczy . Tydzień temu wszystko zamknięte rozwarcia brak . Może teraz coś się zmieniło .. ból tylko przy ruchach małego w pachwinie.. kurcze . I co możecie mi polecić jakieś sposoby .? Ale które podzialaja ? . Tylko nie mycie okien bo w zeszłym tygodniu umylam wszystkie
Zaczynamy starania o 2 dzieciątko -
Wiesz, myśle ze nic nie pomoże Moja siostra po terminie nawet na pieszo waliła takie kilometry, ciagle biegała po schodach i nic Ja nie robie nic, leże całe dnie i wgl , a dziś sie dowiedziałam że szyjka już króciutka i lekarz przewiduje poród o czasie albo nawet szybciejAlicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Duzo relaksu, maseczki i te sprawy Dziecko sie tez zrelaksuje relaksem mamy i bedzie chcialo wyjsc zobaczyc co tam takiego fajnego jest ze mamie tak miło i dobrze haha
olutka89 lubi tę wiadomość
Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-