X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr zbliżając się do końca
Odpowiedz

zbliżając się do końca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć . Ja właśnie dziś zaczęłam starać się o to aby przyspieszyć trochę akcje porodowa. . Cały dom a man naprawdę duży wysprzatalam . Jeszcze tylko całego odkurzyc i wymyc podłogi .. kurcze ale coś tak myślę że to i tak nic nie da ; (( . A bym już dziś chciała jechać na porodowke ; D . U mnie żadnych objawów . Żadnych skurczy . Tydzień temu wszystko zamknięte rozwarcia brak . Może teraz coś się zmieniło .. ból tylko przy ruchach małego w pachwinie.. kurcze . I co możecie mi polecić jakieś sposoby .? Ale które podzialaja ?  . Tylko nie mycie okien bo w zeszłym tygodniu umylam wszystkie

;)

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, myśle ze nic nie pomoże :D Moja siostra po terminie nawet na pieszo waliła takie kilometry, ciagle biegała po schodach i nic :D Ja nie robie nic, leże całe dnie i wgl , a dziś sie dowiedziałam że szyjka już króciutka i lekarz przewiduje poród o czasie albo nawet szybciej :P

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio. ? . Może też dam sobie na luz .. :) jutroddzień relaksu i zobaczymy ;*

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzo relaksu, maseczki i te sprawy :P Dziecko sie tez zrelaksuje relaksem mamy i bedzie chcialo wyjsc zobaczyc co tam takiego fajnego jest ze mamie tak miło i dobrze :D haha :D

olutka89 lubi tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ