Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy 1 jadro
Odpowiedz

1 jadro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martus89 Nowa

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem tu nowa i nie wiem czy ten temat byl juz poruszany .... ale moj narzeczony ma tylko 1 jadro , stracil je poniwaz mial przepukline ... , co prawda lekarz powiedzial ze to zaden problem , mozemy miec dzieci ... ale cholernie sie boje .. czy ktoras z Was miala z czyms takim stycznosc ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) bez problemu możecie się starać. mój znajomy też miał tylko jedno, bo jedno miał usunięte z powodu guza. nie było żadnych problemów. to tak jak z kobietami. jak masz tylko jeden jajnik też bez problemu możesz mieć mieć dzieci ( wiem, bo moja mama tak ma).
    Nie martw się na zapas!
    pozdrawiam.

• lawenda Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli wyniki nasienia ma prawidłowe to może przebić nie jednego faceta z dwoma jądrami :)

lawenda
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ