Androlog Rzeszow
-
W Rzeszowie nie ma (badanie nasienia robiliśmy w Parens). My byliśmy u dr Mroczkowskiego w Ovum w Lublinie.07.2015 - początek starań
2017 - kiepska morfologia, ruchliwość, żywotność
07.2017 - HSG (ok), fragmentacja DNA 36%
03.2018 - laparoskopia: lewy jajowód niedrożny -
Zrobiliśmy badanie nasienia w Parens. Tam można skonsultować wyniki z ginekologiem lub urologiem. Uparłam się, żeby to był jednak androlog. Znaleźliśmy takiego specjalistę dopiero w Lublinie. Wybrałam dr Mroczkowskiego, ponieważ przeczytałam o nim tu na forum Dodatkowo pozytywne opinie w internecie (zarówno o samym lekarzu, jak i o klinice).
Czy jest dobry... Ciężko stwierdzić po jednej wizycie. Na pewno zrobił na nas dobre wrażenie. Wygląda na kompetentnego lekarza, no i jest sympatyczny.
Mieliśmy tylko skonsultować wyniki, a skończyło się na "wizycie partnerskiej": zajął się również mną! (dr Mroczkowski jest andrologiem-ginekologiem)07.2015 - początek starań
2017 - kiepska morfologia, ruchliwość, żywotność
07.2017 - HSG (ok), fragmentacja DNA 36%
03.2018 - laparoskopia: lewy jajowód niedrożny -
nick nieaktualnyJezeli chcecie wybrac sie do androloga to polecam wizyte u androloga a nie ginekologa lamenago przez androloga. Androlog oprocz tego, ze przeanalizuje wyniki wykona jeszcze badanie usg jąder. Co do dr Mroczkowskiego u nas nie wniosl niczego. Nie zalecil zadnego leczenia, nie zbadal meza wiec coz mozna napisac.... Mysle, ze Mroczkowski jest jednak lepszym ginokologiem niz andrologiem
-