X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy badanie nasienia za granicą
Odpowiedz

badanie nasienia za granicą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marjotka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. juz pisałam w kilku watkach, ale nie wiem w sumie gdzie powinnam.
    mój mąż ma za sobą 3 badania nasienia, w niemczech.
    robione u lekarza, polaka.
    mam wrażenie że troche nas olał, ze nie zajmuje sie nami tak, jak powinien.
    Pierwsze badanie podobno wyszło ok. mam wyniki w domu, ale nie wszystko rozumiem. powiedział ze tylko fsh jest lekko podniesione ale to sprawdzimy w kolejnym badaniu.
    kolejne badanie zawalilismy, bo kochalismy sie dwa dni przed badaniem, czyli tylko dzien przerwy był.
    zrobilismy kolejne, ale znów z winy mojego meza źle, bo mielismy wesele no i nie chciał mówić wszystkim dlaczego nie pije no i popił. weekend pijący a w poniedziałek badanie. od razu zaliczyłam do spalonego, bo jednak dwa dni alkohol we krwi.
    :Lekarz zadzwonił do niego, ze szanse na ciąże są minimalne. załamka.
    Zadzwonilismy dzis do niego z informacją o alkoholu w przeddzien badania i lekarz stwierdził, ze to nie ma wpływu na wynik, bo problem jest z komórką produkującą sperme ..
    co mam o tym myslec ? ktoś wie o co chodzi ?
    dodam że mamy po 21 lat i przeraża mnie myśl o bezpłodności mojego męża.

Żyje swoim życiowym mottem<" Dopóki oddycham, nie tracę nadziei..." > ,
    74dii09ks5ackuu5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ