X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy badanie nasienia za granicą
Odpowiedz

badanie nasienia za granicą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marjotka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. juz pisałam w kilku watkach, ale nie wiem w sumie gdzie powinnam.
    mój mąż ma za sobą 3 badania nasienia, w niemczech.
    robione u lekarza, polaka.
    mam wrażenie że troche nas olał, ze nie zajmuje sie nami tak, jak powinien.
    Pierwsze badanie podobno wyszło ok. mam wyniki w domu, ale nie wszystko rozumiem. powiedział ze tylko fsh jest lekko podniesione ale to sprawdzimy w kolejnym badaniu.
    kolejne badanie zawalilismy, bo kochalismy sie dwa dni przed badaniem, czyli tylko dzien przerwy był.
    zrobilismy kolejne, ale znów z winy mojego meza źle, bo mielismy wesele no i nie chciał mówić wszystkim dlaczego nie pije no i popił. weekend pijący a w poniedziałek badanie. od razu zaliczyłam do spalonego, bo jednak dwa dni alkohol we krwi.
    :Lekarz zadzwonił do niego, ze szanse na ciąże są minimalne. załamka.
    Zadzwonilismy dzis do niego z informacją o alkoholu w przeddzien badania i lekarz stwierdził, ze to nie ma wpływu na wynik, bo problem jest z komórką produkującą sperme ..
    co mam o tym myslec ? ktoś wie o co chodzi ?
    dodam że mamy po 21 lat i przeraża mnie myśl o bezpłodności mojego męża.

Żyje swoim życiowym mottem<" Dopóki oddycham, nie tracę nadziei..." > ,
    74dii09ks5ackuu5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ