X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Badanie ROS
Odpowiedz

Badanie ROS

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was ma jakąkolwiek wiedzę na temat badania ROS?
    W internecie znalazłam dość mało informacji, a wyniki M są mocno podwyższone.

Czy to się jakoś leczy? Na co to ma wpływ?

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Iza72 Nowa

Wysłany: 11 października 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze mówiąc ja trochę za tym latałam razem z mężem i powiem tak - nie chcę tu robić za złą wróżkę, MOŻE się okazać, że nic strasznego się nie dzieje, ale naprawdę... Lepiej będzie jak skonsultujecie to zz lekarzem...dobrym lekarzem.

• Bunia86 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Iza, oczywiście lekarz już umówiony, jedynie czas oczekiwania długi. Dodatkowo M ma inne złe wyniki, nie widzę tego dobrze niestety :/

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ