X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Badanie ROS
Odpowiedz

Badanie ROS

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was ma jakąkolwiek wiedzę na temat badania ROS?
    W internecie znalazłam dość mało informacji, a wyniki M są mocno podwyższone.

Czy to się jakoś leczy? Na co to ma wpływ?

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Iza72 Nowa

Wysłany: 11 października 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze mówiąc ja trochę za tym latałam razem z mężem i powiem tak - nie chcę tu robić za złą wróżkę, MOŻE się okazać, że nic strasznego się nie dzieje, ale naprawdę... Lepiej będzie jak skonsultujecie to zz lekarzem...dobrym lekarzem.

• Bunia86 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Iza, oczywiście lekarz już umówiony, jedynie czas oczekiwania długi. Dodatkowo M ma inne złe wyniki, nie widzę tego dobrze niestety :/

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ