X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Badanie ROS
Odpowiedz

Badanie ROS

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was ma jakąkolwiek wiedzę na temat badania ROS?
    W internecie znalazłam dość mało informacji, a wyniki M są mocno podwyższone.

Czy to się jakoś leczy? Na co to ma wpływ?

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Iza72 Nowa

Wysłany: 11 października 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze mówiąc ja trochę za tym latałam razem z mężem i powiem tak - nie chcę tu robić za złą wróżkę, MOŻE się okazać, że nic strasznego się nie dzieje, ale naprawdę... Lepiej będzie jak skonsultujecie to zz lekarzem...dobrym lekarzem.

• Bunia86 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Iza, oczywiście lekarz już umówiony, jedynie czas oczekiwania długi. Dodatkowo M ma inne złe wyniki, nie widzę tego dobrze niestety :/

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ