X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Cukrzyca u partnera. Komu się udało ??
Odpowiedz

Cukrzyca u partnera. Komu się udało ??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anuszka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to w końcu z tą cukrzycą podczas starań ?? Jest tu ktoś komu się udało przy cukrzycy typu 1 u partnera. Powiem że staramy się o dzidzię bardzo długo, zrobiliśmy badanie nasienia wyszło dobrze więc problemu szukaliśmy u mnie. Dzisiaj natomiast natrafiłam na artykuł w internecie z którego dowiedziałam się cukrzycy mają mniejsze szanse na zapłodnienie. Jest ktoś z podobnym problemem ?

k0kdanlij48n3q4y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Mąż ma cukrzycę i cholesterol, leczymy go i staramy się od początku roku, ale na razie bezskutecznie...

• Anuszka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) A miał już robione badania nasienie ?? Jakie wyniki wyszły jeżeli tak ?

k0kdanlij48n3q4y.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ