X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Cukrzyca u partnera. Komu się udało ??
Odpowiedz

Cukrzyca u partnera. Komu się udało ??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anuszka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to w końcu z tą cukrzycą podczas starań ?? Jest tu ktoś komu się udało przy cukrzycy typu 1 u partnera. Powiem że staramy się o dzidzię bardzo długo, zrobiliśmy badanie nasienia wyszło dobrze więc problemu szukaliśmy u mnie. Dzisiaj natomiast natrafiłam na artykuł w internecie z którego dowiedziałam się cukrzycy mają mniejsze szanse na zapłodnienie. Jest ktoś z podobnym problemem ?

k0kdanlij48n3q4y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Mąż ma cukrzycę i cholesterol, leczymy go i staramy się od początku roku, ale na razie bezskutecznie...

• Anuszka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) A miał już robione badania nasienie ?? Jakie wyniki wyszły jeżeli tak ?

k0kdanlij48n3q4y.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ