Czy to juz grzybica?
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, od 2 dni moj ma zaczerwienienie na penisie i swedzi go tam... nie wiem od czego moglo sie to wziazc, ale przeczytalam, ze prawdopodobnie to moze byc grzyb. Myslicie, ze jakas masc mu pomoze? Nie wiem czy wyslac go do lekarza czy co juz z nim zrobic... bo grzybica moze drastycznie zmniejszyc liczbe plemnikow, i jak tu sie starac? mowil, ze od 2 dni, a co jesli wczesniej juz mial grzyba a objaw wyszedl dopiero teraz i jeszcze mnie tym zarazil? jestem zalamana, doradzcie cos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 16:54
-
po pierwsze idzcie do lekrza bo jesli jest jakis grzybek to i ty mozesz miec wiec trzeba obydwoje odrazu leczyc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anna255 wrote:dziekuje... narazie nawet nie mam zadnej masci, myslisz ze mozna mu na ten czas zapodac vagisil intima w kremie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przede wszystkim udajcie się razem do lekarza. Na chwile obecną proponuje tez nie uprawiać razem seksu. Jeśli ma to chłopak, możliwe, że grzybicę masz tez i już. Na chwilę obecną polecane jest też m.in stosowanie osobnych ręczników ( tak piszą tutaj: >www.grzybica.org.pl<).
Zapewne dostaniecie jakieś leki/maści, którymi wyleczycie to dość szybko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 11:19
Anna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-