X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy dawno temu,ale byly sterydy:-(
Odpowiedz

dawno temu,ale byly sterydy:-(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2012, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny kochane,mam do was pytanie,zaczynamy sie starac z mezem o fasolke,ale niestety przypomnialo nam sie ze maz jakies 3-4lata temy bral troche sterydow..ehh od tamtej pory nic juz nie bierze,ale boje sie ze moze cos byc nie tak z fasolka jakbym zaszla..eh zapomnialam sie zapytac niestety lekarza.moze wy mi pomozecie??

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2012, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    775553f0c859e0bcfe3bda2570e20ad5.png

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • MomToBe Przyjaciółka

Wysłany: 6 kwietnia 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia jak widzisz odpowiedz sama sie znalazla !! Gratuluje !!

pasia27 lubi tę wiadomość

atdci09k96uspmjm.png
    e790355cf3.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli chodzi o sterydy mam dowód wśród znajomych że poszło za pierwszym razem i na swiecie jest juz kilku miesieczny mały człowiek :)
    a u Ciebie jak widac poszło równeiż prawie gładko ;)

pasia27 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ