Dobry androlog Poznań lub Wrocław
-
W Poznaniu bylismy u dr Żaka ale czy jest dobry to nie wiem.
Ogólnie polecam zakupić mężowi witaminy na wzmocnienie nasienia, mój bierze fertilman plus, maca i witaminę C.
Po 2 miesiącach brania zwykłego fertilman poprawiła sie bardzo ilośc nasienia z 14mln na 43mln/1ml. Dlatego teraz zamieniłam mu fertilman na fertilman plus i włączyłam mu jeszcze maca i witaminę C. Mam nadzieję ze poprawi sie jeszcze ruchliwośćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 13:30
-
Jedna dziewczyna a pamiętniku u siebie pisała ze jej mąż miał tragiczne wyniki i po 3tyg kuracji właśnie fertilman plus, maca i wit C wyniki BARDZO sie poprawiły wiec chyba warto.
Poniżej część wpisu z jej pamiętnika:
"Wczoraj wizyta u androlga w Krakowie i odbiór powtornych badan nasienia.
bylo 0,5 mln/1ml jest 32 mln/1ml !!!!!!!!!!!!!
było 1mln na ejakulat jest 128mnl na ejakulat
byla zywotność 51% jest 78%
był ruch a 5% jest 29%
była morfologia 3% jest 1% ale lekarz powiedział ze przy takiej ilości nie jest zle..
Przez 3 tyg pomiedzy 1 a 2 badaniem faszerowałam męza: maca, wit C 1000, kwasy omega, i fertilman plus.
Cud!
i wierze, że prędzej czy pozniej doczekam się cudu w moim łonie..."
Pamiętnik nazywa sie "świat runął jak domek z kart "
Mam nadzieje ze i Tobie to pomoże -
Tak, czekamy na nasze bliźniaki
Wiesz, wszystko zależy od punktu wyjścia. Nie wiem, czy to leczenie, czy co innego - ale słyszałam o innych lekarzach w Poznaniu, którzy przy takich wynikach jak mojego M mówili tylko "Proszę myśleć o dawcy". I za to, że nie usłyszałam czegoś takiego bez uprzedniej próby diagnozy, zrobienia dalszych badań, jestem profesorowi ogromnie wdzięczna. -
Dzięki.
Po niecałym roku sprawdziłam swoje hormony, były ok. Kilka miesięcy później badanie nasienia a potem jeszcze jak już z tym wyszliśmy w miarę na prostą, okazało się, że mam niedrożne jajowody. I tak dwa lata po rozpoczęciu starań podeszliśmy do ivf.
Nie czekałam z badaniami, bo wiek nie działał na moją korzyść.
Trzymam kciuki za wizytę u dr Banaszewskiego. -