Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Dr. Leszek Bergier - Kraków
Odpowiedz

Dr. Leszek Bergier - Kraków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • .meggi. Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2022, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie 😊 chciałabym zasięgnąć porady, co do opinii o Panu Doktorze. Czy Wasz partner leczył się może lub konsultował u tego lekarza? Ogólnie powód to bardzo słabe wyniki nasienia. Chętnie poczytam każda opinie. Z góry dziękuję 😊

"Myślę, że pewna część mnie, zawsze bedzie czekała na Ciebie..."

5 lat staran 💪
  • Salome Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2022, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .meggi. wrote:
    Witam serdecznie 😊 chciałabym zasięgnąć porady, co do opinii o Panu Doktorze. Czy Wasz partner leczył się może lub konsultował u tego lekarza? Ogólnie powód to bardzo słabe wyniki nasienia. Chętnie poczytam każda opinie. Z góry dziękuję 😊

Mój mąż był u tego androloga i był w miarę zadowolony. Lekarz analizuje dokładnie każdy wynik, ale pod uwagę bierze całość, a nie pojedyncze parametry.

.meggi. lubi tę wiadomość

2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż

16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa

6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
    🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
    🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
    🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
    🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
    🍀30dpt - CRL 8,6mm
    🍀8+2 - CRL 1,72cm
    🍀9+1 - CRL 2,71cm
    🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
    🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
    age.png
  • Kwietna🌺 Debiutantka

Wysłany: 9 lutego 2022, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż też był u tego androloga, jest miły, ale to chyba nie o to chodzi, wydaliśmy na dwie wizyty 600 zł, okazało się że dr nie posiada USG, co wydaje mi się konieczne przy badaniach, wysłał nas do innego dr na zrobienie USG po czym z tym USG do siebie, oraz badanie kolejne w przeciągu miesiąca : seminogram, po czym powiedzial ze nie wie co poradzić.... Także 1000 zł poszło w ciągu tygodnia na usłyszenie : nie wiem co z tym zrobić...

.meggi. lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ