Dr. Leszek Bergier - Kraków
-
Witam serdecznie 😊 chciałabym zasięgnąć porady, co do opinii o Panu Doktorze. Czy Wasz partner leczył się może lub konsultował u tego lekarza? Ogólnie powód to bardzo słabe wyniki nasienia. Chętnie poczytam każda opinie. Z góry dziękuję 😊"Myślę, że pewna część mnie, zawsze bedzie czekała na Ciebie..."
5 lat staran 💪 -
.meggi. wrote:Witam serdecznie 😊 chciałabym zasięgnąć porady, co do opinii o Panu Doktorze. Czy Wasz partner leczył się może lub konsultował u tego lekarza? Ogólnie powód to bardzo słabe wyniki nasienia. Chętnie poczytam każda opinie. Z góry dziękuję 😊
Mój mąż był u tego androloga i był w miarę zadowolony. Lekarz analizuje dokładnie każdy wynik, ale pod uwagę bierze całość, a nie pojedyncze parametry..meggi. lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Mój mąż też był u tego androloga, jest miły, ale to chyba nie o to chodzi, wydaliśmy na dwie wizyty 600 zł, okazało się że dr nie posiada USG, co wydaje mi się konieczne przy badaniach, wysłał nas do innego dr na zrobienie USG po czym z tym USG do siebie, oraz badanie kolejne w przeciągu miesiąca : seminogram, po czym powiedzial ze nie wie co poradzić.... Także 1000 zł poszło w ciągu tygodnia na usłyszenie : nie wiem co z tym zrobić...
.meggi. lubi tę wiadomość
-