X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Dr Paliga Katowice
Odpowiedz

Dr Paliga Katowice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anulla91 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2020, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć;)
    Mam wizytę za tydzień u dr Paligi.
    Chciałam zapytać czy ona coś pomoże jeśli problem jest po stronie męża?
    Zastanawiam się czy iść na wizytę. W jedną stronę mam prawie 200 km i nie chce jechać na darmo..
    Ma ktoś jakieś doświadczenia z ta Panią dr?
    Proszę o pomoc;)

Anulaa
    Wiek 31 lat
    05.2022 - początek stymulacji in vitro
    06.2022 - punkcja
    1 zarodek
    08.2022 - transfer
    beta 7dpo - 46,5
    beta 9dpo 125
    13.04.2023 Kaja 💕
    04.2024 punkcja nr 2
    3 zdrowe zarodki ❄️❄️❄️
    06.2024 Transfer
    7dp beta 85,00
    9dp beta 205
    13.02.2025 Olaf
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2020, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam pacjentka dr Paligi, kiedy po badaniach okazało się, że mąż ma złe wyniki (niskie HBA) stwierdziła, że nic się nie da zrobić tylko in vitro, przepisała witaminę W i prosiła o konsultację z andrologiem z kliniki Angelicus-ktory potwierdził jej słowa.
    Nie dawało mi to spokoju, umówiłam nas do androloga z Krakowa (lekarz nie z kliniki-Leszek Lachowicz) przepisał odpowiednie suplementy i później zaszłam w ciążę naturalnie :)

boo123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2020, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam pacjentka dr Paligi, kiedy po badaniach okazało się, że mąż ma złe wyniki (niskie HBA) stwierdziła, że nic się nie da zrobić tylko in vitro, przepisała witaminę E i prosiła o konsultację z andrologiem z kliniki Angelius-ktory potwierdził jej słowa.
    Nie dawało mi to spokoju, umówiłam nas do androloga z Krakowa (lekarz nie z kliniki-Leszek Lachowicz) przepisał odpowiednie suplementy i później zaszłam w ciążę naturalnie :)

• anulla91 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2020, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi'87 wrote:
    Byłam pacjentka dr Paligi, kiedy po badaniach okazało się, że mąż ma złe wyniki (niskie HBA) stwierdziła, że nic się nie da zrobić tylko in vitro, przepisała witaminę E i prosiła o konsultację z andrologiem z kliniki Angelius-ktory potwierdził jej słowa.

Dzięki dziewczyny;) U nas problem z ruchliwością i nie znamy przyczyny lepkości...
    Wizytę u Pani dr bede odmawiać...mąż jest u androloga Wiatr z Parenst z Krakowa, mamy zażywać suplementy i w styczniu kontrola czy coś się nie poprawiło... ja własnie nie chce usłyszec ze nic sie nie da zrobić i tylko invitro... bo po to nie bede jeździć tyle km... tu na miescu mam dobrego ginekologa u którego na razie mam przerwe żeby poprawić nasienie u męża

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Anulaa
    Wiek 31 lat
    05.2022 - początek stymulacji in vitro
    06.2022 - punkcja
    1 zarodek
    08.2022 - transfer
    beta 7dpo - 46,5
    beta 9dpo 125
    13.04.2023 Kaja 💕
    04.2024 punkcja nr 2
    3 zdrowe zarodki ❄️❄️❄️
    06.2024 Transfer
    7dp beta 85,00
    9dp beta 205
    13.02.2025 Olaf
  • boo123 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2020, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi'87 wrote:

O dr Lachowiczu już słyszę któryś raz. Też mamy zamiar się do niego wybrać, może pomoże nam poprawić parametry 🙂

2 lata starań o 👦
    08.2016 synek ♥️

Starania o rodzeństwo od 05.2018

05.2020 9tc 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2020, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia88 wrote:
    Jakie mąż miał wyniki i jakie suplementy dostał od doktora Lachowicza?
    My też kiedyś byliśmy jego pacjentami. Kupowaliśmy bardzo drogie suplementy sprowadzane bodajże z Irlandii, które niestety nic nie dały. Doktor Paliga stwierdziła, że lepiej i taniej będzie kupić osobno każde z nich, bo też dawki w tym zestawie były małe. Po nich poprawiło się znacznie DNA plemnika.
    HBA 19%, po suplementacji wynik 85%
    Suplementy które mój mąż przyjmuje obecnie:
    Rano:
    Astaksantyna 12 mg - 1szt. (Podkowa.eu)
    Devikap 8 kropli (Wit. D na receptę)
    K2MK7 200 UG - 1 szt. (Visanto)
    NAC 500 mg - 1 szt. (Aliness)
    Selen 200 mg - 1 szt. (Podkowa.eu)
    Gold Omega 3 Sport edition - 2 szt. (Olimp)
    Koenzym Q10 400 mg - 1 szt. (Puritan's Pride)

Wieczorem:
    Wit. E 400 mg - 1 szt. (Hasco)
    Wit. C w proszku -1 g (Visanto)
    Cynk 50 mg - 1 szt. (Podkowa.eu)
    Kwas foliowy 0,4 mg - 1 szt. (Folik)
    NAC 500 mg - 1 szt. (Aliness)

Suplementy kupowane osobno.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ