Dr Paliga Katowice
-
Cześć
Mam wizytę za tydzień u dr Paligi.
Chciałam zapytać czy ona coś pomoże jeśli problem jest po stronie męża?
Zastanawiam się czy iść na wizytę. W jedną stronę mam prawie 200 km i nie chce jechać na darmo..
Ma ktoś jakieś doświadczenia z ta Panią dr?
Proszę o pomoc;)Anulaa
Wiek 31 lat
05.2022 - początek stymulacji in vitro
06.2022 - punkcja
1 zarodek
08.2022 - transfer
beta 7dpo - 46,5
beta 9dpo 125
13.04.2023 Kaja 💕
04.2024 punkcja nr 2
3 zdrowe zarodki ❄️❄️❄️
06.2024 Transfer
7dp beta 85,00
9dp beta 205,5 -
Byłam pacjentka dr Paligi, kiedy po badaniach okazało się, że mąż ma złe wyniki (niskie HBA) stwierdziła, że nic się nie da zrobić tylko in vitro, przepisała witaminę W i prosiła o konsultację z andrologiem z kliniki Angelicus-ktory potwierdził jej słowa.
Nie dawało mi to spokoju, umówiłam nas do androloga z Krakowa (lekarz nie z kliniki-Leszek Lachowicz) przepisał odpowiednie suplementy i później zaszłam w ciążę naturalnie
boo123 lubi tę wiadomość
-
Byłam pacjentka dr Paligi, kiedy po badaniach okazało się, że mąż ma złe wyniki (niskie HBA) stwierdziła, że nic się nie da zrobić tylko in vitro, przepisała witaminę E i prosiła o konsultację z andrologiem z kliniki Angelius-ktory potwierdził jej słowa.
Nie dawało mi to spokoju, umówiłam nas do androloga z Krakowa (lekarz nie z kliniki-Leszek Lachowicz) przepisał odpowiednie suplementy i później zaszłam w ciążę naturalnie
-
Megi'87 wrote:Byłam pacjentka dr Paligi, kiedy po badaniach okazało się, że mąż ma złe wyniki (niskie HBA) stwierdziła, że nic się nie da zrobić tylko in vitro, przepisała witaminę E i prosiła o konsultację z andrologiem z kliniki Angelius-ktory potwierdził jej słowa.
Dzięki dziewczyny;) U nas problem z ruchliwością i nie znamy przyczyny lepkości...
Wizytę u Pani dr bede odmawiać...mąż jest u androloga Wiatr z Parenst z Krakowa, mamy zażywać suplementy i w styczniu kontrola czy coś się nie poprawiło... ja własnie nie chce usłyszec ze nic sie nie da zrobić i tylko invitro... bo po to nie bede jeździć tyle km... tu na miescu mam dobrego ginekologa u którego na razie mam przerwe żeby poprawić nasienie u mężaPia88 lubi tę wiadomość
Anulaa
Wiek 31 lat
05.2022 - początek stymulacji in vitro
06.2022 - punkcja
1 zarodek
08.2022 - transfer
beta 7dpo - 46,5
beta 9dpo 125
13.04.2023 Kaja 💕
04.2024 punkcja nr 2
3 zdrowe zarodki ❄️❄️❄️
06.2024 Transfer
7dp beta 85,00
9dp beta 205,5 -
Megi'87 wrote:Byłam pacjentka dr Paligi, kiedy po badaniach okazało się, że mąż ma złe wyniki (niskie HBA) stwierdziła, że nic się nie da zrobić tylko in vitro, przepisała witaminę E i prosiła o konsultację z andrologiem z kliniki Angelius-ktory potwierdził jej słowa.
O dr Lachowiczu już słyszę któryś raz. Też mamy zamiar się do niego wybrać, może pomoże nam poprawić parametry 🙂2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Pia88 wrote:Jakie mąż miał wyniki i jakie suplementy dostał od doktora Lachowicza?
My też kiedyś byliśmy jego pacjentami. Kupowaliśmy bardzo drogie suplementy sprowadzane bodajże z Irlandii, które niestety nic nie dały. Doktor Paliga stwierdziła, że lepiej i taniej będzie kupić osobno każde z nich, bo też dawki w tym zestawie były małe. Po nich poprawiło się znacznie DNA plemnika.
Suplementy które mój mąż przyjmuje obecnie:
Rano:
Astaksantyna 12 mg - 1szt. (Podkowa.eu)
Devikap 8 kropli (Wit. D na receptę)
K2MK7 200 UG - 1 szt. (Visanto)
NAC 500 mg - 1 szt. (Aliness)
Selen 200 mg - 1 szt. (Podkowa.eu)
Gold Omega 3 Sport edition - 2 szt. (Olimp)
Koenzym Q10 400 mg - 1 szt. (Puritan's Pride)
Wieczorem:
Wit. E 400 mg - 1 szt. (Hasco)
Wit. C w proszku -1 g (Visanto)
Cynk 50 mg - 1 szt. (Podkowa.eu)
Kwas foliowy 0,4 mg - 1 szt. (Folik)
NAC 500 mg - 1 szt. (Aliness)
Suplementy kupowane osobno.Pia88 lubi tę wiadomość
-