Enterococcus faecalis w posiewie nasienia
-
Myślę że mąż dostanie antybiotyk na tą bakterię i parametry nasienia Wam się poprawią. U ciebie w cytologii komórki stanu zapalnego nie są bakteriami ale stan zapalny mógł powstać pod wpływem infekcji, więc ginekolog pewnie zdecyduje o posiewie i włączy odpowiednie leczenie.
Kiniacz lubi tę wiadomość
-
Wazne ze zrobiliscie posiew i wiecie z czym walczycie
kazda bakteria wplywa na nasienie jesli jest w dorgach moczowych ..
Mysle z etak jak Nadira powiedziala kuracja plus Twoj gin okresli co i jak u CIebie
Bedzie dobrzeKiniacz lubi tę wiadomość
-
bakterie z reguły leczy się łatwo, u niektórych trochę dłużej. Są też przypadki nawracających bakterii, ale to stosunkowo rzadko. Zajmij się poważnie nadżerką i to dzieła;0)
Kiniacz lubi tę wiadomość
Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mojego M właśnie wykryto to paskudztwo, którego nie było w poprzednim badaniu. było sporo innych w tym ureaplasma ale wszystko udało się wybić antybiotykami a teraz to.... pewnie znowu czeka nas kilkutygodniowa terapia.... A jak u Was ze skutecznością leczenia?
-
Verdure wrote:U mojego M właśnie wykryto to paskudztwo, którego nie było w poprzednim badaniu. było sporo innych w tym ureaplasma ale wszystko udało się wybić antybiotykami a teraz to.... pewnie znowu czeka nas kilkutygodniowa terapia.... A jak u Was ze skutecznością leczenia?
zalezy jaki jest wzrost. jest to bakteria ktora ma kazdy wiec leczenie farmakologiczne jest do rozwazenia. mojego wyszedł wzrost skapy i lekarz odstapił od podawania antybiotyków.
To jest bakteria kałowa..Verdure lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
nick nieaktualny
-
niestety tego nie wiem, u mnie było opisane slownie czy duzo czy mało
Verdure lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Witam serdecznie ! U meza pierwszy spermiogram kryptozoospermia a drugi azoospermia plus bakterie enterococcus faecalis plus enterobakterie plus e coli ..... czy przez te bakterie moze być bezplodny? Czym zwalczyć te bakterie? Mamy termin w klinice bezpłodności ...czy będą problemy przez te bakterie z zajściem w ciaze ? Dziękuję za wszelkie informacje pozdrawiam
-