X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Fertilman plus allegro vs apteka
Odpowiedz

Fertilman plus allegro vs apteka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nadziana Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2020, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, kupiliśmy ostatnio fertilman plus na allegro, pierwsze opakowanie kupione a aptece. cena tego z allegro była atrakcyjna i też tu na forum wyczytałam że dziewczyny tak kupują ALE... no właśnie jest jedno ALE... Opakowanie z allegro jest niemal identyczne na pierwszy rzut oka natomiast mąż zwrócił uwagę że tabletki same w sobie wyglądają inaczej i po porównaniu obu opakowań okazało się że skład też się różni, niby nieznacznie ale jednak. Czy ktoś też miał taki przypadek? Zastanawiamy się czy dalej to brać czy jednak to odstawić i iść do apteki po nowe opakowanie...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ