X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Hipogonadyzm hypogonadotropowy?
Odpowiedz

Hipogonadyzm hypogonadotropowy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asik89 Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2019, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, z racji, że nie znalazłam takiego tematu, postanowiłam utworzyć... Jest tu ktoś, kto ma podobny problem? M wybiera się na rezonans magnetyczny, wtedy powinno się wszystko wyjaśnić (mam nadzieję).

Staramy się od maja 2017 r.
    Mąż - baaardzo mała ilość ejakulatu, baaardzo mała liczba plemników - nie wiadomo czemu ... :( w planach wizyta u endo.(hipogonadyzm?)
    Ja - niedoczynność tarczycy - Letrox
    Hsg - ok
    Podwyższona prolaktyna po obciążeniu - Norprolac
    Aromek na owulkę
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez malutko ejakulatu i plemnikow.

• Asik89 Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2019, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiki92 wrote:
    U nas tez malutko ejakulatu i plemnikow.
    I na jakim etapie jesteście leczenia? Jakie badania miał Twój M wykonane?

Staramy się od maja 2017 r.
    Mąż - baaardzo mała ilość ejakulatu, baaardzo mała liczba plemników - nie wiadomo czemu ... :( w planach wizyta u endo.(hipogonadyzm?)
    Ja - niedoczynność tarczycy - Letrox
    Hsg - ok
    Podwyższona prolaktyna po obciążeniu - Norprolac
    Aromek na owulkę
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ