Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy ICSI ze słabym nasieniem - komu się udało?
Odpowiedz

ICSI ze słabym nasieniem - komu się udało?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Elka198321 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2022, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m954 wrote:
    Ja od maja 2021 schudłem ponad 20 kg, zmieniłem nawyki żywieniowe, alkohol piłem raz przez pół roku ( w sylwestra ) biegam, staram się nawet w pracy dużo chodzić, zrobiłem badania nasienia z myślą że będzie wszystko ok a wyszły najgorsze jakie miałem do tej pory.
    Opcje są 2, operacja żylaków ( mam termin za kilka miesięcy ) albo brak suplementacji. Witaminy dopiero zacząłem brać po tych wynikach.
    Suplementacja jest bardzo ważna kup profeltil przez internet można plus witaminy..3-4,miesiące bierz zrezygnuj całkowicie z alko.i powtórz badania napewno wyniki się poprawia...mąż brał te leki syemety i bierze nadal i to już będzie ponad rok bierze....

• m954 Koleżanka

Wysłany: 9 kwietnia 2022, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stosowałem profertil i fertilman nie pomogło, teraz mam to samo ale w kilkunastu tabletkach

• Elka198321 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2022, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m954 wrote:
    Stosowałem profertil i fertilman nie pomogło, teraz mam to samo ale w kilkunastu tabletkach
    A brałeś lrk glucophage na obniżenie poziomu cukru (,glukozy) Bo mąż to dostał też...chociaż glukozy poziom miał Ok... mężowi wyniki podrasował endokrynolog dr Piotr Dudek przyjmuje prywatnie w Grodzisku Mazowieckim może spróbuj też. Był u niego 1 raz zlecił szczegółowe badania potem z wynikami przyszedł dał zalecenia i po 3 miechach się spotkali z powtórzynymi badaniami i był progres Bo że i Ty próbój...

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ