X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Jądra wędrujące i słabe nasienie
Odpowiedz

Jądra wędrujące i słabe nasienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Whisper Debiutantka

Wysłany: 9 września, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o mała pomoc bo może któraś z Was miała podobny problem odnoście partnera.

Z mężem staramy się już dwa lata. Ostatnio zrobiliśmy badanie nasienia i wyszło bardzo słabe - pojedyńcze żywe i martwe plemniki
    U lekarza nerfiloga powiedział o tym, lekarz gi zbadał i okazało się że ma wędrujące jądra. I powiedział że marne szanse na potomstwo. Teraz zapisuje się do androlog i zobaczymy co o dalej.

Tylko czy jest jakaś szansa na wyleczenie tego małym zabiegiem (gdyż mój mąż ma problemy ze sercem i nie wiem jakby operacja by nie zaszkodzi) aby jakoś mi pomóc aby nie dostał nowotworu bo to na razie dla mnie najważniejsze. I czy ljest jakaś minimalna szansa że po zabiegu pomoże w produkcji plemników czy też już tekst strącony.

• Sikoreczkaaa Autorytet

Wysłany: 9 września, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt na forum Ci nie odpowie. Tylko dobry urolog/androlog.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ