Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Jakie badania?
Odpowiedz

Jakie badania?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Merka Znajoma

Wysłany: 14 lipca 2022, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jakie polecacie zrobić badania dla męża.
    Ja jestem po 3 poronieniach w 7 tyg. Teraz znowu mieliśmy zacząć się starać ale mąż ma słabe libido, przeszedł covid dość mocno a potem bolerioze z silnymi (miesiac) antybiotykami.
    Czy coś poza testosteronem + wolny warto byłoby sprawdzić zanim pojdzie do lekarza?

• PozytywnaAna Przyjaciółka

Wysłany: 1 sierpnia 2022, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem, warto zbadać czy ma się trombofolie u kobiety, po kilku poronieniach.

Jeśli chodzi o faceta, to na pewno warto spr podstawowe wyniki nasienia, fragmentacje, hormony. U lekarza USG jąder.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ