Jakie badania?
-
Szukam od dawna androloga dla meza lecz niestety w naszej okolicy nie ma. Zastanawiam sie czy nie jechać gdzieś dalej. Jakie badania w labolatorium moze zrobic na miejscu? Oprócz badania nasienia?
Tsh ? Testosteron? Co jeszcze ?
Dzięki wielkie za odpowiedzi.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja osobiscie polecam dr Wolskiego Wawa..
najlepszty specjalista szczegolnie ze wystarczy pojechac do niego .. czesc wynikow mozna z nim konbsultowac pozniej telefonicznie
recepty przesylaja pozniej poczta .. jak ktos ma daleko
choc my samimamy do nich 200km jezdzilismy za zakzdym razem
co do badan:
TSH, Testosteron,FSH,LH, - te trzy ostatbnie zawsze robi sie razem ( tylko razem daja pelny obraz funkcjonowania jader)
warto dodac mocz , morfologie pelna i CRP wtedy wiadomo czy w organizmie nie rtoczy sie stan zapalny
z Markerów AFP, i PSA wyklucza sprawy nowotowore i ewentualnie dadza tez znac ze mozan zastosowac jakas hormonalna kuracje jeslil bedzie ona potrzebna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 15:08
adrenalina lubi tę wiadomość
-
adrenalina wrote:Dziękuje Ci bardzo poczytam dzis gdzie przyjmuje ten lekarz i pogadam z mężem.
Tez mamy daleko ale cóż jak nie ma nikogo w pobliżu.
wizyta 165 zl ..
wezcie na I wizyte wszytskie badania i nie jedzcie bez badania nasienia , hormonow.. i usg zeby zaoszczeedzic czas
ja go polecam z czystym sumieniem..
on tez jest urolog/onkolog.. wiec bardzo zwraca uwage na zdrowie mezczyzyny i za to go uwielbiam..wyedukowal mojego meza ze profilaktyka u mezczyzn jest wazna jak u kobiet nauczy jego i mnie jak badac jadra.. wiec dba nie tylko o plodnosc ale o zdrowie mezczyznyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 16:05
-