Leki /suplememty
-
nick nieaktualny
-
Nam urolog polecił Profertil. Mówił że to najlepszy środek wspomagający dla mężczyzn na rynku. Czy coś pomógł to się okaże za ok 2 tygodnie gdy po 3 - miesięcznej kuracji powtórzymy badania. Stosujemy też Macę i Olej z wiesiołka.... ciężko jest czekać na coś, co może się nigdy nie przydarzyć. Ale jeszcze ciężej jest z tego zrezygnować, kiedy wiesz, że to jedyna rzecz, której pragniesz...
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Hej Dziewczyny! Chciałam zapytać czy Wasi mężowie brali wit. D. Jeśli tak, to w jakiej dawce? Czy 4000j nie jest za dużo? Będę wdzięczna za pomoc!
Schmetterling lubi tę wiadomość
Starania od 05.2018
Słabe nasienie męża
Modlitwa o cud
10.2018 powtórka badań M. -
Setunia26 wrote:Nam urolog polecił Profertil. Mówił że to najlepszy środek wspomagający dla mężczyzn na rynku. Czy coś pomógł to się okaże za ok 2 tygodnie gdy po 3 - miesięcznej kuracji powtórzymy badania. Stosujemy też Macę i Olej z wiesiołka.
Hej i jak wyniki po kuracji? My bedziemy sprawdzali na poczatku stycznia. -
Polecam Ci sprawdzić różne opcje tu - Blog-adelgazar.com
-
Dziewczyny,
Od około dwóch tygodni - mój Partner ma cykliczne (czasem wszystko jest ok) problemy z osiągnięciem wzwodu. Początkowo - wzięłam to na śmiech, ale teraz widzę i czytam, że to mogą być poważne zaburzenia i co gorsze (mogą wpływać na płodność [?!]). Chciałabym zapytać Was - czy Waszym Partnerom udało się z tym uporać?
Jeśli tak - co można zrobić nie wychodząc z domu? Póki co, mój luby nie chce słyszeć o lekarzu. Jakieś tabletki (trafiłam na coś takiego: https://biocity.pl/eron-plus/) Domowe sposoby?
Będę wdzięczna za jakiekolwiek porady/informacje/sugestie.
Pozdrawiam,
MartaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2020, 17:59
-
Może jest totalnie przemęczony?
Domowe sposoby: totalny relaks, odciążenie od wszelkich prac, zapewnienie odpoczynku po pracy, w przypadku stresów, również zadbanie o odpoczynek psychiczny (sport, książki, gry, komputer, karaoke). Po jakimś czasie takiego psychicznego i fizycznego relaksu-seksualny koncert życzeń.
I polecam brak śmiechu, raczej przytulasy i zapewnienia, że to naprawdę nic takiego.ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;
on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
leniwiec, przyparty do muru - walczy;
1. ICSI - nieudane;
2. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka -
nick nieaktualny
-