X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy mały penis problem. powiększyć ?
Odpowiedz

mały penis problem. powiększyć ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • janickikutno Nowa

Wysłany: 7 sierpnia, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich mam na imię Arek 28 lat. Mam pewien problem. Mój penis we wzwodzie osiąga tylko około 13 cm w dodatku jest dosyć chudy. Miałem już kilka związków ale z reguły były krótkotrwałe z powodu rozmiaru mojego penisa. Nie było to powiedziane w prost ale łatwo się domyśleć czemu kobiety odchodziły - po seksie " zostańmy przyjaciółmi, ja tego nie czuję itp... " a przed seksem było ok. Proszę o radę czy szukać dalej kobiety której nie będzie przeszkadzał rozmiar mojego penisa czy szukać sposobu na powiększenie ?.

• Mucha94 Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arek !

Kobieta która Cię pokocha nie będzie patrzyła tylko na Twojego penisa 😉

Bo miłość to nie tylko stosunek 😉

Bądź dobra osoba, jak czegoś nie można zmienić nie można się tym tak bardzo przejmować 😉

Ja 94
    On 93

Starania od 2017
    10.04⏸️
    10.06💔 8 tydzień
  • robcioo Nowa

Wysłany: 8 sierpnia, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolego z małym penisem masz kilka rozwiązań. Pierwsze to musisz poszukać sobie kobiety która nie będzie zwracała uwagi na wielkość twojego członka. Z reguły takie kobiety są mało atrakcyjne "lekko przy tuszy" myślące "poważnie o życiu" czyli ślub, dzieci dwójka lub więcej, rodzina i zapierdziel za najniższą krajową do końca życia. Zapomnij o wypadach z kolegami na piwo, będziesz rozliczał się z całej pensji do ostatniego grosika a ciuch będzie ci kupowała żona oczywiście z lumpeksu. :))) Drugie rozwiązanie to możesz powiększyć sobie penisa i wyrywać kobiety z top klasy, modelki itp...
    W tym momencie z metod jakie mogę tobie poradzić to tabletki z formułą ATC to jest nowa technologia sprzed kilku lat stosowana głównie w USA ale w Polsce też kupisz takie tabletki. Przykładowo pigułki o nazwie MAXORMAN które znajdziesz w internecie. Koszt kuracji z porządnym dopaleniem to około 200 zł za 3 miesiące. Ja gdy to brałem widziałem różnicę i ewidentnie powiększanie penisa już po 2 - 3 tygodniach brania. Dodatkowo w trakcie trzeba często trzepać z tego powodu że testosteron dostaje kopa no i trzeba rozszerzać ciała jamiste żeby napompować krwią. Wiadomo flaka nie napompujesz. Jak zrobisz wszystko prawidłowo to prawie 4 cm możesz uzyskać plus ogólnie bardziej umięśniony penis. Możesz się też bawić w operacje plastyczne kwasem ale to koszt o wiele większy i możliwe powikłania. Powodzenia

• burza Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robcioo wrote:
    Kolego z małym penisem masz kilka rozwiązań. Pierwsze to musisz poszukać sobie kobiety która nie będzie zwracała uwagi na wielkość twojego członka. Z reguły takie kobiety są mało atrakcyjne "lekko przy tuszy" myślące "poważnie o życiu" czyli ślub, dzieci dwójka lub więcej, rodzina i zapierdziel za najniższą krajową do końca życia. Zapomnij o wypadach z kolegami na piwo, będziesz rozliczał się z całej pensji do ostatniego grosika a ciuch będzie ci kupowała żona oczywiście z lumpeksu. :))) Drugie rozwiązanie to możesz powiększyć sobie penisa i wyrywać kobiety z top klasy, modelki itp...
    W tym momencie z metod jakie mogę tobie poradzić to tabletki z formułą ATC to jest nowa technologia sprzed kilku lat stosowana głównie w USA ale w Polsce też kupisz takie tabletki. Przykładowo pigułki o nazwie MAXORMAN które znajdziesz w internecie. Koszt kuracji z porządnym dopaleniem to około 200 zł za 3 miesiące. Ja gdy to brałem widziałem różnicę i ewidentnie powiększanie penisa już po 2 - 3 tygodniach brania. Dodatkowo w trakcie trzeba często trzepać z tego powodu że testosteron dostaje kopa no i trzeba rozszerzać ciała jamiste żeby napompować krwią. Wiadomo flaka nie napompujesz. Jak zrobisz wszystko prawidłowo to prawie 4 cm możesz uzyskać plus ogólnie bardziej umięśniony penis. Możesz się też bawić w operacje plastyczne kwasem ale to koszt o wiele większy i możliwe powikłania. Powodzenia

kolejny scam i naciąganie na tabletki o niewiadomym składzie ... może skrobia a może tynk ze ściany...

• francuskipocalunek Nowa

Wysłany: 11 sierpnia, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam te tabletki, polecił mi je mój trener personalny na siłowni, rzeczywiście kilka centymetrów więcej można nimi wycisnąć. Raczej nieszkodliwe są mimo że podczas brania testosteron dostaje niezłego kopniaka. Czasami tylko problemy ze spaniem były gdy nie było u boku kobiety....

• burza Koleżanka

Wysłany: 11 sierpnia, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    francuskipocalunek wrote:
    Znam te tabletki, polecił mi je mój trener personalny na siłowni, rzeczywiście kilka centymetrów więcej można nimi wycisnąć. Raczej nieszkodliwe są mimo że podczas brania testosteron dostaje niezłego kopniaka. Czasami tylko problemy ze spaniem były gdy nie było u boku kobiety....

kolejny naganiacz na scam, persona z dorobkiem dokładnie tylko jednego wyżej posta... co chłam się nie sprzedaje... Wyjaśnij proszę jaki mechanizm działania wywiera ww. szajs na prącia że w magiczny sposób ma rosnąć ... u dorosłego mężczyzny...

• Mucha94 Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludzie jednego posta.. gratulacje naciągacze 😉

Ja 94
    On 93

Starania od 2017
    10.04⏸️
    10.06💔 8 tydzień
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ