Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Mąż nie ma ochoty na seks
Odpowiedz

Mąż nie ma ochoty na seks

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sawak Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2023, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobieram się do niego, a on nic. W sytuacjach intymnych również widać, że ma problemy ze wzwodem i mimo długiej gry wstępnej nie dzieje się nic szczególnego ;/ Co może być nie tak?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2023, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmawiałaś z nim może? Wiem,żę to może byc bardzo trudne bo oni uczuleni są na takie rzeczy ale warto byłoby chociaż spróbować... Czy stresuje się w pracy? Mój jak dostał awans to miał tego typu problemy. Nawał pracy w firmie oraz przenosił to potem do łożka. Bardzo się wtedy kłóciliśmy. Potem wybralismy się do seksuologa ( praktycznie go do tego zmusiłam ) Można mu podsunąć tabletki, dobre rezultaty daje na przykład viamen

• sawak Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2023, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pracy ma tam jakieś stresy - ale zawsze je miał. Do seksuologa trudno byłoby go zaciągnąć - to dumny facet. Wiesz jak jest z takimi.
    A te środki o których pisałaś? Viamen - rozumiem, że Twój facet je zażywa? Zauważyłaś jakąś poprawę?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 20 marca 2023, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Tak jak już pisałam tutaj poprawa jest duża. Ma porównanie z kilkoma innymi środkami ale ten dal najlepszy efekt ze wszystkich.

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca 2023, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam man power. Zażywa ten środek i przynosi naprawdę dobre efekty. Zażyć trzeba na koło 1h przed planowanym stosunkiem. Stan erekcji jest zdecydowanie mocniejszy.

• sawak Koleżanka

Wysłany: 21 marca 2023, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki z informacje. Postanowiłam to sobie jednak zamówić. Rozmawiałam z mężem ( wreszcie udało nam się dojść do jako takiego porozumienia) oraz spróbuje. W tym tygodniu środek powinien do mnie dojść tak wiec napiszę jak efekty.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ