X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Mąż nie ma ochoty na seks
Odpowiedz

Mąż nie ma ochoty na seks

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sawak Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2023, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobieram się do niego, a on nic. W sytuacjach intymnych również widać, że ma problemy ze wzwodem i mimo długiej gry wstępnej nie dzieje się nic szczególnego ;/ Co może być nie tak?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2023, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmawiałaś z nim może? Wiem,żę to może byc bardzo trudne bo oni uczuleni są na takie rzeczy ale warto byłoby chociaż spróbować... Czy stresuje się w pracy? Mój jak dostał awans to miał tego typu problemy. Nawał pracy w firmie oraz przenosił to potem do łożka. Bardzo się wtedy kłóciliśmy. Potem wybralismy się do seksuologa ( praktycznie go do tego zmusiłam ) Można mu podsunąć tabletki, dobre rezultaty daje na przykład viamen

• sawak Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2023, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pracy ma tam jakieś stresy - ale zawsze je miał. Do seksuologa trudno byłoby go zaciągnąć - to dumny facet. Wiesz jak jest z takimi.
    A te środki o których pisałaś? Viamen - rozumiem, że Twój facet je zażywa? Zauważyłaś jakąś poprawę?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 20 marca 2023, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Tak jak już pisałam tutaj poprawa jest duża. Ma porównanie z kilkoma innymi środkami ale ten dal najlepszy efekt ze wszystkich.

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca 2023, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam man power. Zażywa ten środek i przynosi naprawdę dobre efekty. Zażyć trzeba na koło 1h przed planowanym stosunkiem. Stan erekcji jest zdecydowanie mocniejszy.

• sawak Koleżanka

Wysłany: 21 marca 2023, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki z informacje. Postanowiłam to sobie jednak zamówić. Rozmawiałam z mężem ( wreszcie udało nam się dojść do jako takiego porozumienia) oraz spróbuje. W tym tygodniu środek powinien do mnie dojść tak wiec napiszę jak efekty.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ