X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Mąż nie ma ochoty na seks
Odpowiedz

Mąż nie ma ochoty na seks

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sawak Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2023, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobieram się do niego, a on nic. W sytuacjach intymnych również widać, że ma problemy ze wzwodem i mimo długiej gry wstępnej nie dzieje się nic szczególnego ;/ Co może być nie tak?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2023, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmawiałaś z nim może? Wiem,żę to może byc bardzo trudne bo oni uczuleni są na takie rzeczy ale warto byłoby chociaż spróbować... Czy stresuje się w pracy? Mój jak dostał awans to miał tego typu problemy. Nawał pracy w firmie oraz przenosił to potem do łożka. Bardzo się wtedy kłóciliśmy. Potem wybralismy się do seksuologa ( praktycznie go do tego zmusiłam ) Można mu podsunąć tabletki, dobre rezultaty daje na przykład viamen

• sawak Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2023, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pracy ma tam jakieś stresy - ale zawsze je miał. Do seksuologa trudno byłoby go zaciągnąć - to dumny facet. Wiesz jak jest z takimi.
    A te środki o których pisałaś? Viamen - rozumiem, że Twój facet je zażywa? Zauważyłaś jakąś poprawę?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 20 marca 2023, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Tak jak już pisałam tutaj poprawa jest duża. Ma porównanie z kilkoma innymi środkami ale ten dal najlepszy efekt ze wszystkich.

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca 2023, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam man power. Zażywa ten środek i przynosi naprawdę dobre efekty. Zażyć trzeba na koło 1h przed planowanym stosunkiem. Stan erekcji jest zdecydowanie mocniejszy.

• sawak Koleżanka

Wysłany: 21 marca 2023, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki z informacje. Postanowiłam to sobie jednak zamówić. Rozmawiałam z mężem ( wreszcie udało nam się dojść do jako takiego porozumienia) oraz spróbuje. W tym tygodniu środek powinien do mnie dojść tak wiec napiszę jak efekty.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ