X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Mąż nie ma ochoty na seks
Odpowiedz

Mąż nie ma ochoty na seks

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sawak Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2023, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobieram się do niego, a on nic. W sytuacjach intymnych również widać, że ma problemy ze wzwodem i mimo długiej gry wstępnej nie dzieje się nic szczególnego ;/ Co może być nie tak?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2023, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmawiałaś z nim może? Wiem,żę to może byc bardzo trudne bo oni uczuleni są na takie rzeczy ale warto byłoby chociaż spróbować... Czy stresuje się w pracy? Mój jak dostał awans to miał tego typu problemy. Nawał pracy w firmie oraz przenosił to potem do łożka. Bardzo się wtedy kłóciliśmy. Potem wybralismy się do seksuologa ( praktycznie go do tego zmusiłam ) Można mu podsunąć tabletki, dobre rezultaty daje na przykład viamen

• sawak Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2023, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pracy ma tam jakieś stresy - ale zawsze je miał. Do seksuologa trudno byłoby go zaciągnąć - to dumny facet. Wiesz jak jest z takimi.
    A te środki o których pisałaś? Viamen - rozumiem, że Twój facet je zażywa? Zauważyłaś jakąś poprawę?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 20 marca 2023, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Tak jak już pisałam tutaj poprawa jest duża. Ma porównanie z kilkoma innymi środkami ale ten dal najlepszy efekt ze wszystkich.

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca 2023, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam man power. Zażywa ten środek i przynosi naprawdę dobre efekty. Zażyć trzeba na koło 1h przed planowanym stosunkiem. Stan erekcji jest zdecydowanie mocniejszy.

• sawak Koleżanka

Wysłany: 21 marca 2023, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki z informacje. Postanowiłam to sobie jednak zamówić. Rozmawiałam z mężem ( wreszcie udało nam się dojść do jako takiego porozumienia) oraz spróbuje. W tym tygodniu środek powinien do mnie dojść tak wiec napiszę jak efekty.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ