X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Mogę prosić o interpretację wyniku?
Odpowiedz

Mogę prosić o interpretację wyniku?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patrycha Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badanie ogólne nasienia:
    barwa: mleczna, mętna, upłynnione zupełnie po 30 min.

pH=9
    Objętość: 2,0 ml
    ilość plemników w 1 ml: 89.760.000

w preparacie bezpośrednim: leukocyty 2-3 wpw poj. bakterie

formy młode plemników: 0-2 wpw

ruchliwość: 50% wykazuje ruch żwawy
    10% wykazuje ruch drgający
    40% wykazuje brak ruchu

morfologia:
    90% wykazuje prawidłową budowę
    10% wykazuje patologiczne zmiany

Aniołki 24.07.2013

relgio4pvwnm6mxt.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ