X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Mukowiscydoza a inseminacja lub in vitro?
Odpowiedz

Mukowiscydoza a inseminacja lub in vitro?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agggusiaczek Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2020, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mąż choruje na mukowiscydozę? Czy jest ktoś kto ma doświadczenie w temacie?

• Etka* Znajoma

Wysłany: 23 lutego 2020, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M ma mutację, konieczne było wykluczenie jej u mnie. Potem genetyk ocenia jakie jest prawdopodobieństwo przekazania genu i choroby.

• Mazwopka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2020, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj maz ma mutacje cftr , ja nie mam mutacji tego genu.
    brak plemników w nasieniu.

• kręcona Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2020, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagłada ale u nas podobnie mój M ma mutacje genu cftr oraz 0 plemników . Czy ktoś jeszcze był w podobnej sytuacji ? Dopiero co się dowiedzieliśmy i sprawa jest na " świeżo " azoospermia stwierdzona w lutym tego roku a genetyka wyszła dosłownie parę dni temu . Sami się zastanawiamy co dalej ? Jakie jest dalsze postępowanie ? Najgorsza jest taka niepewność przed nieznanym .. staram się nie zwariować ale czasami jest naprawdę ciężko . Mam nadzieję że znajdzie się jeszcze ktoś z was w podobnej sytuacji i opiszę swoje doświadczenia / przemyślenia ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ