X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Mukowiscydoza a inseminacja lub in vitro?
Odpowiedz

Mukowiscydoza a inseminacja lub in vitro?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agggusiaczek Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2020, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mąż choruje na mukowiscydozę? Czy jest ktoś kto ma doświadczenie w temacie?

• Etka* Znajoma

Wysłany: 23 lutego 2020, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M ma mutację, konieczne było wykluczenie jej u mnie. Potem genetyk ocenia jakie jest prawdopodobieństwo przekazania genu i choroby.

• Mazwopka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2020, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj maz ma mutacje cftr , ja nie mam mutacji tego genu.
    brak plemników w nasieniu.

• kręcona Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2020, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagłada ale u nas podobnie mój M ma mutacje genu cftr oraz 0 plemników . Czy ktoś jeszcze był w podobnej sytuacji ? Dopiero co się dowiedzieliśmy i sprawa jest na " świeżo " azoospermia stwierdzona w lutym tego roku a genetyka wyszła dosłownie parę dni temu . Sami się zastanawiamy co dalej ? Jakie jest dalsze postępowanie ? Najgorsza jest taka niepewność przed nieznanym .. staram się nie zwariować ale czasami jest naprawdę ciężko . Mam nadzieję że znajdzie się jeszcze ktoś z was w podobnej sytuacji i opiszę swoje doświadczenia / przemyślenia ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ