Nasienie
-
Cześć dziewczyny i chłopaki. Mam problem. Troche dziwnie o tym pisać ale muszę sie podpytać. Szczególnie ze tu mozna anonimowo. Mianowicie chodzi mi o nasienie męża a raczej jego " wystrzał ".
Mianowicie u nas jest taki problem, ze nasienie nie wystrzela tylko wylatuje. Nie wiem czy to jakaś choroba czy to normalne. Dlatego pisze tutaj. Czy mozna jakoś to poprawić? Jaka moze być tego przyczyna ? Pytam ponieważ myśle ze to tez moze mieć wpływ na zajście w upragniona ciąże.
-
A w jakim sensie wylatuje? Ja z obserwacji zauwazylam ze u mojego to zalezy-po dłuższej przerwie leci jak z procy a jak regularnie sie kochamy to wyplywa jak z wulkanu... Myślisz ze to zależy i ma wpływ na ciaze?3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
U mojego m właśnie nie ma różnicy czy cześciej sie kochamy czy z przerwami dłuższymi. Czy z większym podnieceniem czy z mniejszym. Różni sie w tedy tylko ilośc jak zachowujemy dłuższa przerwę to nasienia jest więcej. Jak krótsza to mniej. Ale za każdym razem nie leci jak z procy tylko jak z wulkanu.
-
A robisz swiece po stosunku?wtedy nie wyleci... U mojego to tak jak napisałam jak zdarzylam zauważyć. Ale z wiadomych względów " nie marnujemy" na oglądanie tylko wszystko idzie do środka.
Ja myślę ze nie ma znaczenia.3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Troche mnie pocieszyłas chciałbym zeby tak było
Świece robię często właśnie z tego względu.
My tez nie oglądamy bo szkoda żołnierzyków.
Ale za czasów gdy nie było ich szkoda to widzieliśmy ze jest "wulkan".
A teraz poprostu maż czuje.
I sie zastanawiam czy taka jego "uroda" czy jest jakaś przyczyna. Która mozna "wyleczyć" ( poprawić ).
Np. Cewnika ( którego ktoś kiedyś zakładał przedoperacja jak mój mąż był mały) -
A lekarza swojego nie możesz zapytać?ja się nad tym nigdy nie zastanawiałam żeby miało to znaczenie. Mysle żeby pod tym kątem wyluzować,jesli swieca na koniec jest to chyba jest ok. Moim zdaniem.3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
A przejmujesz sie. Normalnie zapytaj sie prosto z mostu. Powie ci czy to ma znaczenie czy nie i będziesz spokojniejsza. A jak będzie miało znaczenie to udacie sie do androloga. Ale mysle ze to nie będzie konieczne3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Angrologa właśnie nie mogliśmy znaleźć ( dlatego założyłam temat kolejny androlog Białystok) i z rok temu byliśmy u urologa.
Który przebadał męża pod kątem żylaków i innych męskich spraw. Ze tak powiem pomacal po jajkach powiedział ze ok zeby wynikami sie nie przejmować wizyta trwała niecałe 10 minut zgarnął 100 zł i to wszystko.
Wiec założyłam temat androlog Białystok ze jak w razie wyniki by sie nie poprawiły od witaminek zeby szukać dalej przyczyny.
W necie cieżko znaleźć androloga przez internet. A do Białegostoku mam kawałek drogi i nie znam tego miasta dlatego dopytuje sie na forum wszystkiego. U nas nie ma nawet urologa. A ginekolodzy same konowały wiec ze wszystkim jeżdzę dalej. -
Nadzieja87 wrote:A przejmujesz sie. Normalnie zapytaj sie prosto z mostu. Powie ci czy to ma znaczenie czy nie i będziesz spokojniejsza. A jak będzie miało znaczenie to udacie sie do androloga. Ale mysle ze to nie będzie konieczne
Juz sama nie wiem czy sie śmiać czy płakać. -
He he wiesz co, mysle ze ginekolodzy słyszeli gorsze pytania. Rzeczywiście moze wulkan i proca to zabawne porównanie ale jak Np zapytasz czy ma znaczenie sposób wytrysku to będzie ok. Jesli ma cie to tak absorbować i meczyc to pytaj i juz. Pamiętaj ze to jest lekarz a nie kolega z gimnazjum który czeka aż będzie brechtał.
adrenalina lubi tę wiadomość
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -