X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Nie wiem co to jest i co mam zrobic
Odpowiedz

Nie wiem co to jest i co mam zrobic

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Adrian981 Nowa

Wysłany: 25 kwietnia 2021, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parę dni temu wyskoczyło mi takie coś na penisie . Na początku nie martwiłem się i myślałem ze z czasem zniknie i będzie wszystko dobrze . Tak wygląda to sprzed trzema dniami

https://iv.pl/image/img-20210425-211258.Gtu4v5O

Oczywiście codziennie myłem . Nic nie bolało i wszystko było dobrze . Wczoraj ten pęcherzyk urósł i się powiększył . Teraz tak wygląda .

https://iv.pl/image/img-20210425-211041.Gtu4Nc2

Od czasu do czasu leci krew . Czasami ale rzadko wypływa minimalna ilość białego płynu , wygląda to na rope . Czasami boli ale jest to do zniesienia . Byłby mi ktoś w stanie powiedzieć co to jest i co mam teraz zrobić

• Izi Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2021, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adrian przede wszystkim nie naciskaj i nie wyciskaj. Mąż miał kiedyś taki pęcherzyk, z którego potem leciała ropa, zniknął po jakichś 3 tygodniach ale był dosyć duży, w tym czasie brał ciepłe kąpiele. Do tego przewiewna bawełniana bielizna.
    Jak nie zniknie za tydzień-dwa albo w tym czasie będzie gorzej czy będzie się coś zmieniać to umów się do urologa. W sumie mógłbyś już się umówić przedstawić problem jak zniknie będziesz chociaż wiedział co to było i co robić żeby nie wracało.

♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
    ♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
    ♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025

♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20
  • Esternella Debiutantka

Wysłany: 14 lipca 2021, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy takich zmianach lepiej nie robić nic tylko obserwować, ewentualnie kąpiele i oddychająca bielizna, jakby się pogorszyło po paru dniach to od razu do lekarza

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ