X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy PARENS Rzeszów
Odpowiedz

PARENS Rzeszów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anja89 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy partner/mąż którejś z Was miał wykonywane badanie nasienia w PARENS-ie w Rzeszowie?
    Czy nie zakłamują tam wyniku?
    Wcześniej robiliśmy ogólne badania nasienia, ale teraz zależy nam na wspomaganym komputerowo, a podobno w Rzeszowie tylko tam takie wykonują. Proszę o odpowiedź!

svchvfxmiau6k2p0.png
  • patryska Nowa

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ... mój mąż miał tam wykonywanie badanie nasienia w październiku zeszłego roku. Nie wiem czy zakłamują czy nie bo nigdzie indziej na takich badaniach nie był ... na termin czekał 2 tygodnie a na wyniki 3 dni robocze :)

Anja89 lubi tę wiadomość

• Anja89 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli wynik wyszedł ok skoro nigdzie indziej nie był?

svchvfxmiau6k2p0.png
  • Anja89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś jeszcze może się wypowiedzieć?

svchvfxmiau6k2p0.png
  • Betti-85 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My robiliśmy w Parens, ale w Krakowie i polecam. Oprócz komputerowego badania nasienia robiliśmy też bardziej szczegółowe badania i wydaje mi się że są wiarygodne. Nie wiem czy te placówki są jakoś ze sobą powiązane...

Anja89 lubi tę wiadomość

• Anja89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betti-85 wrote:
    My robiliśmy w Parens, ale w Krakowie i polecam. Oprócz komputerowego badania nasienia robiliśmy też bardziej szczegółowe badania i wydaje mi się że są wiarygodne. Nie wiem czy te placówki są jakoś ze sobą powiązane...
    Jeśli się dobrze orientuję to jest ta sama klinika, tylko oddział w Rzeszowie właśnie. Dziękuję za odpowiedź. Już jesteśmy umówieni na badanie :)

svchvfxmiau6k2p0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ