X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Podwyzszony Cholesterol
Odpowiedz

Podwyzszony Cholesterol

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ana94 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2022, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy podwyższony cholesterol ma duży wpływ na jakość plemników? Czy orientujecie się czy lipiforma plus moze być zażywana podczas staran ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 18:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2022, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana94 wrote:
    Czy podwyższony cholesterol ma duży wpływ na jakość plemników? Czy orientujecie się czy lipiforma plus moze być zażywana podczas staran ?
    Hey, wyższy cholesterol nie jest korzystny, zależy jeszcze czy jest skorelowany też z nadwaga np. Lipoforma plus, słyszałam duzi dobrego o tym leku, że ładnie zbil cholesterol, myślę że zielona herbata też jest ok. I wiadomo nawyki żywieniowe i styl życia.

Ana94 lubi tę wiadomość

• Ana94 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2022, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewayak wrote:
    Hey, wyższy cholesterol nie jest korzystny, zależy jeszcze czy jest skorelowany też z nadwaga np. Lipoforma plus, słyszałam duzi dobrego o tym leku, że ładnie zbil cholesterol, myślę że zielona herbata też jest ok. I wiadomo nawyki żywieniowe i styl życia.

Nadwagą nie , raczej złymi nawykami żywieniowymi , ale juz nad tym pracujemy . Lekarz zalecił mężowi leki , ale podobno jak sie juz leki zacznie brac to do końca życia powinno się je juz stosować... i wlasnie znajoma powiedziała mi o lipoforma plus , że właśnie ladnie zbija cholesterol , tylko wlasnie się zastanawiam czy nie zaszkodzi przy staraniach . Dziekuje za podpowiedz z zielona herbata:-))

Chochlik12 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ