X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Polecenie lekarza
Odpowiedz

Polecenie lekarza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mowmisiostro Debiutantka

Wysłany: 17 maja, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Czy może ktoś polecić sprawdzonego Androloga z Poznania, Wrocławia, Szczecina lub województwa Lubuskiego?
    *oligospermia + teratospermia do diagnozy i leczenia

• Niczka20 Znajoma

Wysłany: 19 maja, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciej Pawlik z Poznania. Ulica Anny Danysz 13 😃. Nie naciąga na kasę, nie zachęca od razu do in vitro, tylko szuka innych rozwiązań. Nie każe się szprycować dziwnymi specyfikami. Jeździmy od stycznia, ale na pewno nie zmienimy na innego. Szczególnie polecam za podejście do pacjenta. Partner był bardzo zestresowany, a doktor wszystko nam wyjaśnił i podniósł na duchu.
    Mamy ten sam problem. Oligospermia i teratospermia. Na razie parametry poszły nam w górę. Czekamy na poprawę morfologii

Mamusiu... Jestem Twoim promykiem nadziei, ukrytym w gwiazdach i snach. Twoje serce mnie już zna. Niech Twoja bezgraniczna miłość przegoni każdą trudność. Aż w końcu przytulisz mnie do swojego serca.
  • elektro96 Autorytet

Wysłany: 19 maja, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niczka20 wrote:
    Maciej Pawlik z Poznania. Ulica Anny Danysz 13 😃. Nie naciąga na kasę, nie zachęca od razu do in vitro, tylko szuka innych rozwiązań. Nie każe się szprycować dziwnymi specyfikami. Jeździmy od stycznia, ale na pewno nie zmienimy na innego. Szczególnie polecam za podejście do pacjenta. Partner był bardzo zestresowany, a doktor wszystko nam wyjaśnił i podniósł na duchu.
    Mamy ten sam problem. Oligospermia i teratospermia. Na razie parametry poszły nam w górę. Czekamy na poprawę morfologii
    Kiedy macie badanie kontrolne ? 😊

28 cs
    💁🏽‍♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
    💁🏽 Oligoteratozoospermia

Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺

Wysłany: 20 maja, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niczka20 dziękuję za odpowiedź :) Pójdziemy do tego lekarza i mam nadzieje, że nam pomoże :)
    Trzymam kciuki też za was :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ