X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Polecenie lekarza
Odpowiedz

Polecenie lekarza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mowmisiostro Debiutantka

Wysłany: 17 maja 2024, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Czy może ktoś polecić sprawdzonego Androloga z Poznania, Wrocławia, Szczecina lub województwa Lubuskiego?
    *oligospermia + teratospermia do diagnozy i leczenia

• Niczka20 Znajoma

Wysłany: 19 maja 2024, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciej Pawlik z Poznania. Ulica Anny Danysz 13 😃. Nie naciąga na kasę, nie zachęca od razu do in vitro, tylko szuka innych rozwiązań. Nie każe się szprycować dziwnymi specyfikami. Jeździmy od stycznia, ale na pewno nie zmienimy na innego. Szczególnie polecam za podejście do pacjenta. Partner był bardzo zestresowany, a doktor wszystko nam wyjaśnił i podniósł na duchu.
    Mamy ten sam problem. Oligospermia i teratospermia. Na razie parametry poszły nam w górę. Czekamy na poprawę morfologii

Mamusiu... Jestem Twoim promykiem nadziei, ukrytym w gwiazdach i snach. Twoje serce mnie już zna. Niech Twoja bezgraniczna miłość przegoni każdą trudność. Aż w końcu przytulisz mnie do swojego serca.
  • elektro96 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2024, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niczka20 wrote:
    Maciej Pawlik z Poznania. Ulica Anny Danysz 13 😃. Nie naciąga na kasę, nie zachęca od razu do in vitro, tylko szuka innych rozwiązań. Nie każe się szprycować dziwnymi specyfikami. Jeździmy od stycznia, ale na pewno nie zmienimy na innego. Szczególnie polecam za podejście do pacjenta. Partner był bardzo zestresowany, a doktor wszystko nam wyjaśnił i podniósł na duchu.
    Mamy ten sam problem. Oligospermia i teratospermia. Na razie parametry poszły nam w górę. Czekamy na poprawę morfologii
    Kiedy macie badanie kontrolne ? 😊

31 cs
    💁🏽‍♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
    💁🏽 Oligoteratozoospermia

Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺

Wysłany: 20 maja 2024, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niczka20 dziękuję za odpowiedź :) Pójdziemy do tego lekarza i mam nadzieje, że nam pomoże :)
    Trzymam kciuki też za was :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ