Prezent na Dzień Matki

Planujesz zostać mamą? Prezent od OvuFriend - pierwsza wizyta 100 zł taniej

ODBIERZ ZNIŻKĘ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy PRE-Conceive cudowny lek???
Odpowiedz

PRE-Conceive cudowny lek???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Hiacynta89 Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2017, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy któraś próbowała ProsperM bo ja tak sobie go wymyśliłam dla mojego męża żeby nie miało samych witamin i mikroelementów w składzie a teraz juz sama nie wiem. A co było w składzie pre-conceive?

Hiacynta89
  • kaprys Nowa

Wysłany: 27 listopada 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Schmetterling:)
    Powiedz mi czy Twój M stosował to 4 miesiące??? u mojego jest słaba ruchliwość i bardzo mało żołnierzyków lekarz ten sam co Wasz przepisał dodatkowo Clo maca i lisihexal. Mam nadzieję że to pomoże my dopiero zaczeliśmy i właśnie bije się z myślą nad tym cudem dosyć drogim

Schmetterling lubi tę wiadomość

kaprys
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2018, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kaprys,

nie wiem czy jesteś jeszcze na forum, ale mój mąż stosował chyba to z pół roku zanim znów poszedł na badanie.

Gdybym mogła Ci jakoś pomóc, to odezwij się proszę na priv :)

Pozdrawiam, M.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ