X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy problem z enterrococusem w nasieniu
Odpowiedz

problem z enterrococusem w nasieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • izia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miał ktoś z tym do czynienia? antybiotyki leczenie leczenie antybiotyki znika i znów się pojawia.. nawet nie mamy jak się starać - już myśleliśmy nad seksem zaraz po antybiotykach albo żeby bez zabezpieczenia za drugim razem z małym odstępem czasu że wtedy to paskudztwo tam nie wlezie.. boje się zarazić ..

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Pola7 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    W nasieniu mojego M w zwykłym posiewie nic nie wyszło. Ale on miał taki posiew, że na drugi dzień były wyniki. Za to w moim posiewie, na którego wynik czekałam tydzień wyszedł enterococcus, nie wierzę, że i on tego nie załapał. Ja teraz jestem na antybiotykach. Mąż w sobotę jedzie do androloga z moimi wynikami, pewnie też mu coś zapoda. Mój ginekolog twierdzi, że to nie jest nic groźnego i można się przy tym starać i nie ma on wpływu na płodność...w internecie czytam co innego...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 07:37

09.2015 - 1 ICSI :-)
    06.2016 -Mój Cud ❤

2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
    2018 - 3 ICSI
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ