X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy różnica wieku między partnerami i płodność faceta
Odpowiedz

różnica wieku między partnerami i płodność faceta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lola199 Nowa

Wysłany: 17 lipca 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Mąż ma 44lat a ja 32. Chcemy starać się o dziecko ,jednak zadaję sobie pytanie czy mimo różnicy wieku będzie to możliwe i jak ma się płodność fceta w tym wieku do stworzenia dziecka? Jak można poprawić jakość plemników i jak często można się kochać aby doszło do poczęcia w dni płodne? Kupiłam mu selen i cynk z dobrej firmy żeby brał. Jak można poprawić jedzeniem i co jeść żeby plemniki były dobrej jakości? Oraz jak zwiększyć lb plemników?

• cocosowa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 31 mój mąż 46. Bez przesady, to młody chłop jeszcze.Najpierw się starajcie,jeśli po pół roku nic wtedy będziecie się zastanawiać ;)

Starania od 06.2014
    Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
    28.07.2015 *11tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytaj inne wątki - jest wszystko o suplementach. Myśle jednak, ze nie ma co się martwić na zapas skoro jeszcze nie zaczęliście się starać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2017, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam 34 lata moj partner 42 jak zaszlam w ciaze ( seks 1 w miesiacu bo pracowal 600 km odde mnie). On twierdzi ze nawet 60 latek moze:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ