X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy tabletki na obfity wytrysk dla męża
Odpowiedz

tabletki na obfity wytrysk dla męża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Laura32 Nowa

Wysłany: 15 grudnia 2022, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szukam tak jak w temacie. Mój mąż ma wytrysk o objętości zaledwie pół łyżeczki a wiem że powinno być tego więcej po moich poprzednich partnerach. Szukałam w internecie i natknęłam się na taki blog z forum
    tabletki na obfity wytrysk forum opinie
    Co sądzicie o tych preparatach?. Czy są jakieś naturalne sposoby bez faszerowania się chemią?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2022, 14:38

• Laura32 Nowa

Wysłany: 15 grudnia 2022, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pozycji misjonarskiej za­wsze było mu za luźno - Po kilku­nastu ruchach jego członek wiotczał.
    Zaczęła się martwić i uża­lać, że matka natura nie obdarowała go wystarczająco hojnie.
    - Kiedyś jednak, dla odmiany, kochaliśmy się na jeźdźca i wtedy ide­alnie przylegaliśmy do siebie. Podobnie było w sytuacjach, kiedy brał mnie od tyłu, a także z tak zwanymi pagonami,
    gdy kładłam nogi na jego ramio­nach. Wchodził wystar­czająco głęboko.
    W tych pozycjach jej reakcje były zupełnie inne. Jego zachowanie by­ło wspaniałym dopingiem
    dla nas obojga.

• izalichocka Nowa

Wysłany: 13 października 2023, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosent 600 na to dobry. Chyba używają w filmach XXX tych pigułek

• stefannno Nowa

Wysłany: 25 lipca 2024, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura32 wrote:
    szukam tak jak w temacie. Mój mąż ma wytrysk o objętości zaledwie pół łyżeczki a wiem że powinno być tego więcej po moich poprzednich partnerach. Szukałam w internecie i natknęłam się na taki blog z forum
    Botoks kraków

Co sądzicie o tych preparatach?. Czy są jakieś naturalne sposoby bez faszerowania się chemią?

to bardzo slabe preparaty

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ