WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy tabletki na obfity wytrysk dla męża
Odpowiedz

tabletki na obfity wytrysk dla męża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Laura32 Nowa

Wysłany: 15 grudnia 2022, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szukam tak jak w temacie. Mój mąż ma wytrysk o objętości zaledwie pół łyżeczki a wiem że powinno być tego więcej po moich poprzednich partnerach. Szukałam w internecie i natknęłam się na taki blog z forum
    tabletki na obfity wytrysk forum opinie
    Co sądzicie o tych preparatach?. Czy są jakieś naturalne sposoby bez faszerowania się chemią?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2022, 14:38

• Laura32 Nowa

Wysłany: 15 grudnia 2022, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pozycji misjonarskiej za­wsze było mu za luźno - Po kilku­nastu ruchach jego członek wiotczał.
    Zaczęła się martwić i uża­lać, że matka natura nie obdarowała go wystarczająco hojnie.
    - Kiedyś jednak, dla odmiany, kochaliśmy się na jeźdźca i wtedy ide­alnie przylegaliśmy do siebie. Podobnie było w sytuacjach, kiedy brał mnie od tyłu, a także z tak zwanymi pagonami,
    gdy kładłam nogi na jego ramio­nach. Wchodził wystar­czająco głęboko.
    W tych pozycjach jej reakcje były zupełnie inne. Jego zachowanie by­ło wspaniałym dopingiem
    dla nas obojga.

• izalichocka Nowa

Wysłany: 13 października 2023, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosent 600 na to dobry. Chyba używają w filmach XXX tych pigułek

• stefannno Nowa

Wysłany: 25 lipca 2024, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura32 wrote:
    szukam tak jak w temacie. Mój mąż ma wytrysk o objętości zaledwie pół łyżeczki a wiem że powinno być tego więcej po moich poprzednich partnerach. Szukałam w internecie i natknęłam się na taki blog z forum
    Botoks kraków

Co sądzicie o tych preparatach?. Czy są jakieś naturalne sposoby bez faszerowania się chemią?

to bardzo slabe preparaty

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ