tabletki na obfity wytrysk dla męża
-
szukam tak jak w temacie. Mój mąż ma wytrysk o objętości zaledwie pół łyżeczki a wiem że powinno być tego więcej po moich poprzednich partnerach. Szukałam w internecie i natknęłam się na taki blog z forum
tabletki na obfity wytrysk forum opinie
Co sądzicie o tych preparatach?. Czy są jakieś naturalne sposoby bez faszerowania się chemią?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2022, 14:38
-
W pozycji misjonarskiej zawsze było mu za luźno - Po kilkunastu ruchach jego członek wiotczał.
Zaczęła się martwić i użalać, że matka natura nie obdarowała go wystarczająco hojnie.
- Kiedyś jednak, dla odmiany, kochaliśmy się na jeźdźca i wtedy idealnie przylegaliśmy do siebie. Podobnie było w sytuacjach, kiedy brał mnie od tyłu, a także z tak zwanymi pagonami,
gdy kładłam nogi na jego ramionach. Wchodził wystarczająco głęboko.
W tych pozycjach jej reakcje były zupełnie inne. Jego zachowanie było wspaniałym dopingiem
dla nas obojga. -
Laura32 wrote:szukam tak jak w temacie. Mój mąż ma wytrysk o objętości zaledwie pół łyżeczki a wiem że powinno być tego więcej po moich poprzednich partnerach. Szukałam w internecie i natknęłam się na taki blog z forum
Botoks kraków
Co sądzicie o tych preparatach?. Czy są jakieś naturalne sposoby bez faszerowania się chemią?
to bardzo slabe preparaty
-