Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Męskie sprawy › tabletki na obfity wytrysk dla męża
Odpowiedz

tabletki na obfity wytrysk dla męża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Laura32 Nowa

Wysłany: 15 grudnia 2022, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szukam tak jak w temacie. Mój mąż ma wytrysk o objętości zaledwie pół łyżeczki a wiem że powinno być tego więcej po moich poprzednich partnerach. Szukałam w internecie i natknęłam się na taki blog z forum
    tabletki na obfity wytrysk forum opinie
    Co sądzicie o tych preparatach?. Czy są jakieś naturalne sposoby bez faszerowania się chemią?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2022, 14:38

• Laura32 Nowa

Wysłany: 15 grudnia 2022, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pozycji misjonarskiej za­wsze było mu za luźno - Po kilku­nastu ruchach jego członek wiotczał.
    Zaczęła się martwić i uża­lać, że matka natura nie obdarowała go wystarczająco hojnie.
    - Kiedyś jednak, dla odmiany, kochaliśmy się na jeźdźca i wtedy ide­alnie przylegaliśmy do siebie. Podobnie było w sytuacjach, kiedy brał mnie od tyłu, a także z tak zwanymi pagonami,
    gdy kładłam nogi na jego ramio­nach. Wchodził wystar­czająco głęboko.
    W tych pozycjach jej reakcje były zupełnie inne. Jego zachowanie by­ło wspaniałym dopingiem
    dla nas obojga.

• izalichocka Nowa

Wysłany: 13 października 2023, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosent 600 na to dobry. Chyba używają w filmach XXX tych pigułek

• stefannno Nowa

Wysłany: 25 lipca 2024, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura32 wrote:
    szukam tak jak w temacie. Mój mąż ma wytrysk o objętości zaledwie pół łyżeczki a wiem że powinno być tego więcej po moich poprzednich partnerach. Szukałam w internecie i natknęłam się na taki blog z forum
    Botoks kraków

Co sądzicie o tych preparatach?. Czy są jakieś naturalne sposoby bez faszerowania się chemią?

to bardzo slabe preparaty

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ