X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Vitotal dla mężczyzn
Odpowiedz

Vitotal dla mężczyzn

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • @anka Nowa

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, mam pytanko czy macie jakiekolwiek doświadczenia z preparatem Vitotal dla mężczyzn???. Badania nasienia jeszcze nie robiliśmy,nie mam pojęcia czy jest potrzeba suplementacji...ale ja łykam witaminki , więc zdecydowaliśmy że również dla męża znajdziemy coś odpowiedniego... Skład preparatu vitotal jest dość bogaty, ale opinie biorących w necie raczej ubogie... Także prośba o opinie doświadczonych koleżanek ;) pozd.

Anka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skład jest bogaty, ale jak się porówna z androvitem, to słabszy. Cena jest chyba niższa vitotalu, ale w androvicie są chyba większe dawki witamin i minerałów, z tego co pamiętam. Mój mąż brał vitotal zanim jeszcze wyszły mu złe wyniki przez miesiąc, no i wyniki są słabe. Z tym, że miesiąc to w sumie krótko i nie wiadomo czy nie byłyby gorsze gdyby nie brał tego vitotalu przed badaniem. Pytałam gina, to powiedział, że jak dla niego vitotal wymięka przy adnrovicie i przerzuciliśmy się na androvit. A długo się staracie? My nie długo, ale nie żałuję, że poszedł na badanie. Przynajmniej można zacząć coś tym robić, a nie strzelać na pusto. Teraz żałuję, że nie poszedł od razu, bo faceta łatwiej przebadać i byśmy mogli już pół roku temu coś z tym robić. Przemyślcie czy może warto go przebadać, tym bardziej, jeśli może być w grupie ryzyka (siedzący tryb pracy, palacz, inne używki, mało sportu, nadwaga, byle jakie odżywianie, obcisła bielizna, przegrzewanie jąder no i zawód) Mój gin jak usłyszał, ze kierowca - od razu marsz na badania - i wyszło szydło z worka ;)

@anka lubi tę wiadomość

• @anka Nowa

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kita za informacje :). W sumie to już powoli Nasze starania wchodzą w zakres długich starań... obecnie staramy się 9 m-c.Ja miałam kilka razy potwierdzoną owulację , ale żadnych konkretnych badań ani ja ani mąż nie mieliśmy. Jeśli się nie uda to w przyszłym roku trzeba będzie się przebadać porządnie..:(.Jeszcze raz dzięki za pomoc i życzę powodzenia :)!!!!!

Anka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma za co.. nie będę dziękować, bo powodzenie jest nam bardzo potrzebne:)

@anka lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ