X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy wazoepidydymostomia – VEA
Odpowiedz

wazoepidydymostomia – VEA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • strawberry Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 20:54

„Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
    ale później radość dla niego zakwitnie.” Syr 1,23
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy nie łatwiej zrobić biopsje i pobrać plemniki z jader?
    Wiem, ze nie o to pytasz, ale w temacie nie mam nic rzeczowego do powiedzenia żeby Ci pomóc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 08:29

iv09i09katk65tr1.png
  • strawberry Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 20:54

„Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
    ale później radość dla niego zakwitnie.” Syr 1,23
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strawberry wrote:
    Moze i latwiej ale nie interesuje nas in vitro. Biopsja będzie w celu sprawdzenia czy są, ale bez pobierania.
    Nic, dzięki. Pomyślimy co dalej:)
    Racja. Przepraszam zamiast przeczytać nie interesuje nas przeczytałam interesuje nas)

iv09i09katk65tr1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ