X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy wazoepidydymostomia – VEA
Odpowiedz

wazoepidydymostomia – VEA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • strawberry Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 20:54

„Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
    ale później radość dla niego zakwitnie.” Syr 1,23
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy nie łatwiej zrobić biopsje i pobrać plemniki z jader?
    Wiem, ze nie o to pytasz, ale w temacie nie mam nic rzeczowego do powiedzenia żeby Ci pomóc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 08:29

iv09i09katk65tr1.png
  • strawberry Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 20:54

„Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
    ale później radość dla niego zakwitnie.” Syr 1,23
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strawberry wrote:
    Moze i latwiej ale nie interesuje nas in vitro. Biopsja będzie w celu sprawdzenia czy są, ale bez pobierania.
    Nic, dzięki. Pomyślimy co dalej:)
    Racja. Przepraszam zamiast przeczytać nie interesuje nas przeczytałam interesuje nas)

iv09i09katk65tr1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ