SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy wyniki męża pomożecie?
Odpowiedz

wyniki męża pomożecie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Spuromix Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2021, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Jestem zielona w ocenie wyników. Jest adnotacja ale nic mi to nie mówi, jest w stanie mi je ktoś ocenić i ciut wyjaśnić z czym dokładnie jest problem i jak zacząć z nim walczyć?

dni abstynencji: 6
    38f0594d1970.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2021, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ☺️
    Widziałam, że Dziewczyny odpisały Ci na wątku comiesięcznym.
    Ja jeszcze od siebie radzilabym od razu udać się do Urologa/Androloga najlepiej by zrobił na wizycie USG oraz skonsultował wyniki.
    My też czekaliśmy 3miesiace wg zaleceń pani z teleporady....wyniki po tym okresie okazały się jeszcze gorsze,a przyczyna tego są żylaki powrózka nasiennego. Straciliśmy niepotrzebnie 3mieisace...tak to mąż byłby już operowany,a teraz musimy czekać kolejne 3mieisace,także nie czekajcie tylko od razu zapisz męża do specjalisty ☺️
    A skąd jesteście? Bo jeśli z Warszawy to mogę polecić wam męża Urologa ☺️

• Spuromix Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2021, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z okolic bielska białej
    tak już mi dziewczyny odpowiedziały ale bardzo dziękuję za każdą poradę.
    wiesz jak jest jak człowiek zaczyna myśleć i szukać to się nakręca i czekanie na odpowiedź staje się wiecznością.

No to szukam urologa, jak trzeba będzie to będziemy szukać gdzieś dalej pomocy....

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2021, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki, że uda Wam się trafić dobrego specjalisty ✊❤️
    Już może wdrożyć Mężowi jakieś suplementy na poprawę nasienia, luźne gatki, okłady/ chłodne prysznice na jądra..
    Takie zalecenia dał mojemu Mężowi urolog 😉
    Może w Waszym przypadku jest to chwilowy moment i za 3 miesiące uda się dojdzie do poprawy,ale lepiej sprawdzić na USG czy wszystko ok☺️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ