X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Zapalenie prostaty a ciąża
Odpowiedz

Zapalenie prostaty a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Mart768 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2023, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Czy któraś z Was tutaj ma doświadczenie ze staraniami w przypadku zapalenia prostaty u partnera?

My staramy się już ponad rok i mamy za sobą jeden biochem, zaniepokoiły mnie nawracające „zapalenia pęcherza” u faceta (ja nie miałam żadnych dolegliwości), w końcu w tym tygodniu partner dostał diagnozę zapalenia prostaty. Mimo to wyniki seminogramu były całkiem niezłe. Czy ten stan zapalny może mieć jakiś wpływ na nasze problemy?

U mnie wszystkie badania w normie.

Czy wiecie może kiedy można wrócić do starań po wyleczeniu tego zapalenia?

🙋‍♀️32 🙋‍♂️ 43

Starania o pierwsze dziecko
    na luzie od 12.2020
    na poważnie od 08.2021

wrzesień 2022: cb
    styczeń 2023: cb?
    marzec 2023: cb?
    maj 2023: poronienie 7tc

08.09.23 - II
    13.05.24 - Oliwka jest z nami :)
  • 38szans Nowa

Wysłany: 24 stycznia 2024, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja mam taki sam problem w tym roku. Ale Twój post a raczej opisy pod nim napawają mnie optymizmem. My czekamy póki co u mojego Tż też na wynik PSA ale to po leczeniu. Stres jest

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ