X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Zapalenie prostaty a ciąża
Odpowiedz

Zapalenie prostaty a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mart768 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2023, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Czy któraś z Was tutaj ma doświadczenie ze staraniami w przypadku zapalenia prostaty u partnera?

My staramy się już ponad rok i mamy za sobą jeden biochem, zaniepokoiły mnie nawracające „zapalenia pęcherza” u faceta (ja nie miałam żadnych dolegliwości), w końcu w tym tygodniu partner dostał diagnozę zapalenia prostaty. Mimo to wyniki seminogramu były całkiem niezłe. Czy ten stan zapalny może mieć jakiś wpływ na nasze problemy?

U mnie wszystkie badania w normie.

Czy wiecie może kiedy można wrócić do starań po wyleczeniu tego zapalenia?

🙋‍♀️32 🙋‍♂️ 43

Starania o pierwsze dziecko
    na luzie od 12.2020
    na poważnie od 08.2021

wrzesień 2022: cb
    styczeń 2023: cb?
    marzec 2023: cb?
    maj 2023: poronienie 7tc

08.09.23 - II
    13.05.24 - Oliwka jest z nami :)
  • 38szans Nowa

Wysłany: 24 stycznia 2024, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja mam taki sam problem w tym roku. Ale Twój post a raczej opisy pod nim napawają mnie optymizmem. My czekamy póki co u mojego Tż też na wynik PSA ale to po leczeniu. Stres jest

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ