Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Zapalenie prostaty a ciąża
Odpowiedz

Zapalenie prostaty a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mart768 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2023, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Czy któraś z Was tutaj ma doświadczenie ze staraniami w przypadku zapalenia prostaty u partnera?

My staramy się już ponad rok i mamy za sobą jeden biochem, zaniepokoiły mnie nawracające „zapalenia pęcherza” u faceta (ja nie miałam żadnych dolegliwości), w końcu w tym tygodniu partner dostał diagnozę zapalenia prostaty. Mimo to wyniki seminogramu były całkiem niezłe. Czy ten stan zapalny może mieć jakiś wpływ na nasze problemy?

U mnie wszystkie badania w normie.

Czy wiecie może kiedy można wrócić do starań po wyleczeniu tego zapalenia?

🙋‍♀️32 🙋‍♂️ 43

Starania o pierwsze dziecko
    na luzie od 12.2020
    na poważnie od 08.2021

wrzesień 2022: cb
    styczeń 2023: cb?
    marzec 2023: cb?
    maj 2023: poronienie 7tc

08.09.23 - II
    13.05.24 - Oliwka jest z nami :)
  • 38szans Nowa

Wysłany: 24 stycznia 2024, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja mam taki sam problem w tym roku. Ale Twój post a raczej opisy pod nim napawają mnie optymizmem. My czekamy póki co u mojego Tż też na wynik PSA ale to po leczeniu. Stres jest

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ