X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Zero prawidłowych plemników
Odpowiedz

Zero prawidłowych plemników

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane,

Mam wyniki nasienia mojego M.
    W morfologi wyszło: zero prawidłowych plemników. Jeśli ktoś sie zna, to proszę o odpowiedź:
    1. Czy to jest stan ostateczny?
    2. Czy ten stan oznacza, ze od zawsze było zero prawidłowych plemników czy jest to rzecz nabyta?

:(
    Ktosiowa

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktosiowa, zerknij na wątek tetratozoospermia ;)

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ