X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Zero prawidłowych plemników
Odpowiedz

Zero prawidłowych plemników

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane,

Mam wyniki nasienia mojego M.
    W morfologi wyszło: zero prawidłowych plemników. Jeśli ktoś sie zna, to proszę o odpowiedź:
    1. Czy to jest stan ostateczny?
    2. Czy ten stan oznacza, ze od zawsze było zero prawidłowych plemników czy jest to rzecz nabyta?

:(
    Ktosiowa

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktosiowa, zerknij na wątek tetratozoospermia ;)

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ