X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy zle wyniki nasienia a ciąże biochemiczne czy jest powiązane?
Odpowiedz

zle wyniki nasienia a ciąże biochemiczne czy jest powiązane?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, jestem po 3 ciazach biochemicznych które kończyły się praktycznie w terminie @ u mnie pęcherzyki piękne, Endo powyżej 10mm niestety u męża nasienie poniżej normy, wszystkie parametry i morfologia 2 % czy to może być przyczyną ciąż biochemicznych, czy może ktoś ma podobny przypadek? Teraz jestem w 4 ciąży i obawiam się ze będzie podobnie..

• Justeck Ekspertka

Wysłany: 2 września 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem co prawda ekspertem ale wydaje mi się, że plemniki o nieprawidłowej budowie mogą nieść ze sobą wady genetyczne, co może być przyczyną poronień.

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justeck wrote:
    Nie jestem co prawda ekspertem ale wydaje mi się, że plemniki o nieprawidłowej budowie mogą nieść ze sobą wady genetyczne, co może być przyczyną poronień.
    tez wlasnie to tym słyszalam :(

• Justeck Ekspertka

Wysłany: 3 września 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale 2% też potrafi dotrzeć do celu, więc uszy do góry, nie musi być źle ;)

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie coś docieralo właśnie bo były biochemiczne:( i prawdopodobnie docierały te wadliwe

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ