3 Tarnowskie Góry
-
nick nieaktualnyHej, jestem w 11 tygodniu ciąży i mieszkam w Lublinie. Za niedługo przeprowadzam się w okolice TG i tam też chciałabym rodzić. Od kilku tyg.czytam opinie. Proszę was o pomoc w wyborze lekarza, który tam pracuje. Najwięcej pozyt.opinii jets o dr Jarolimie, ale kolejki niie przerażają.. Może polecicie kogoś równie kompetentnego?
-
Odradzam ten szpital! Ordynator - gbur i cham straszny, uważa się za Boga i o wszystkim chce decydować bez pytania ciężarnej o zdanie, jak dla mnie to on jest niekomepetentny i w moim przypadku zachował się bardzo nieetycznie. A reszta lekarzy podprządkowana jemu i robia co on karze. Pielęgniarki też koszmarne. Lepiej dojechać kawałek np. do Zabrza.
-
animka899 wrote:Odradzam ten szpital! Ordynator - gbur i cham straszny, uważa się za Boga i o wszystkim chce decydować bez pytania ciężarnej o zdanie, jak dla mnie to on jest niekomepetentny i w moim przypadku zachował się bardzo nieetycznie. A reszta lekarzy podprządkowana jemu i robia co on karze. Pielęgniarki też koszmarne. Lepiej dojechać kawałek np. do Zabrza.
Jesli to nie problem to mogłabys opisać swoją sytuacje? Jestem z TG, póki co nie planuję tam rodzić, ale różnie to bywa. Ten szpital jest najbliżej, dodatkowo moja ginekolog tam pracuje, ale opinie rzeczywiście zniechęcają. -