X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród 3 Tarnowskie Góry
Odpowiedz

3 Tarnowskie Góry

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2017, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem w 11 tygodniu ciąży i mieszkam w Lublinie. Za niedługo przeprowadzam się w okolice TG i tam też chciałabym rodzić. Od kilku tyg.czytam opinie. Proszę was o pomoc w wyborze lekarza, który tam pracuje. Najwięcej pozyt.opinii jets o dr Jarolimie, ale kolejki niie przerażają.. Może polecicie kogoś równie kompetentnego? :-)

• animka899 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odradzam ten szpital! Ordynator - gbur i cham straszny, uważa się za Boga i o wszystkim chce decydować bez pytania ciężarnej o zdanie, jak dla mnie to on jest niekomepetentny i w moim przypadku zachował się bardzo nieetycznie. A reszta lekarzy podprządkowana jemu i robia co on karze. Pielęgniarki też koszmarne. Lepiej dojechać kawałek np. do Zabrza.

201512131765.png

201909081765.png
  • BurzaHormonów Autorytet

Wysłany: 23 maja 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    animka899 wrote:
    Odradzam ten szpital! Ordynator - gbur i cham straszny, uważa się za Boga i o wszystkim chce decydować bez pytania ciężarnej o zdanie, jak dla mnie to on jest niekomepetentny i w moim przypadku zachował się bardzo nieetycznie. A reszta lekarzy podprządkowana jemu i robia co on karze. Pielęgniarki też koszmarne. Lepiej dojechać kawałek np. do Zabrza.

Jesli to nie problem to mogłabys opisać swoją sytuacje? Jestem z TG, póki co nie planuję tam rodzić, ale różnie to bywa. Ten szpital jest najbliżej, dodatkowo moja ginekolog tam pracuje, ale opinie rzeczywiście zniechęcają.

zpbnzbmh7h9mfz19.png
  • elcia_aa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie myślałyście o zabrzu?

I i II IVF Medart Poznań
    III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy <3
    wwgzgzu37ir54715.png
  • BurzaHormonów Autorytet

Wysłany: 2 września 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się ostatecznie zdecydowaliśmy na Gliwice, mam nadzieję, ze dojedziemy bez problemów, trzymajcie kciuki :)

elcia_aa lubi tę wiadomość

zpbnzbmh7h9mfz19.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ