X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Alergia w ciąży
Odpowiedz

Alergia w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Księżna Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co roku mam alergię na pyłki, szczególnie traw od połowy maja do połowy lipca. Termin mam na 4 lipca, więc całą alergię przecierpię bez leków antyhistaminowych, bez których nie mogłam normalnie funkcjonować - czerwone załzawione oczy, drażliwość na światło słoneczne, zapchane zatoki, katar uciążliwy, kaszel, ból głowy. Czy któraś z Was miała podobny problem? Jak sobie radziłyście?

• Leira Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytaj o oleju z czarnuszki.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ