Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Bielizna do porodu
Odpowiedz

Bielizna do porodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Brightwing Znajoma

Wysłany: 17 kwietnia, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Przede mną pierwszy poród i tak się zastanawiam czy jak będę na izbie przyjęć przebierać się w koszulę to czy zakładać majtki i stanik? Czy lepiej bez? Gdzieś czytałam że trzeba przed porodem chodzić z wkładką w razie jakby wody odeszły. No i tak myślę jak będa mnie do ktg podłączać to też nie chce tam z cycem na wierzchu leżeć. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie rodzić w staniku.

• Mama Antosia Przyjaciółka

Wysłany: 27 kwietnia, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bądź lepiej bez co chwilę będą sprawdzać ci rozwarcie jeśli rodzisz naturalnie więc majtki ci się nie przydadzą stanik też nie bo jak urodzisz to cały czas dziecko będą chcieli przykładać do piersi jeśli będziesz chciała karmić oczywiście. Weź po prostu koszulę do karmienia są takie gdzie masz rozpinane na zamek przy piersiach. A majtki po porodzie założysz razem z podpaska poporodowa bo bardzo sporo się będziesz oczyszczać. Powodzenia!

👶🏽 𝓐𝓷𝓽𝓸𝓼 21.07.2025
    ⏸️ 07.04.2026

age.png

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ