X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród CC
Odpowiedz

CC

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kuba_monika Koleżanka

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do Mam które są po 2 CC - jaki byl wasz 3 poród? Czy 3 CC jest wskazane czy już zbytnio ryzykowne?
    Czy jest jakaś mama juz po kilku CC?

• Martika87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem po jednej cesarce ale moja mama miała 3 i nie miała żadnych komplikacji,a było to x lat temu :P

zrz69vvj69ave0jf.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ